Új szolgáltatás

2007. július 25., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Jogi, pénzügyi, banki, pályázati és iparjogvédelmi tanácsadás, cégbejegyzés, székhelyváltoztatás és telephelybejegyzés, környezetvédelmi engedélyek beszerzése és külkereskedelem terén az export fellendítése érdekében indítanak tanácsadást az Asimcov vállalkozói szövetségnél.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1446
szavazógép
2007-07-25: Pénz, piac, vállalkozás - x:

Klubtalálkozók

Július 26-án 18.30 órától Sepsiszentgyörgyön az Inkubátorház gyűléstermében (Sajtó utca 4. szám) klubtalálkozót tartanak. Meghívott vendégek: Preiss Tivadar, a Kis- és Közepes Vállalkozások Országos Ügynökségének tanácsadója, Hoffmann Csaba, a Központi Regionális Fejlesztési Ügynökség (ADR-Centru) irodavezetője, a brassói Eximbank vezetősége: Mihai Aldea és Mihai Filipescu.
2007-07-25: Nemzet-nemzetiség - Magyari Lajos:

Mese a szomszéd kecskéjéről

Egy tapodtat sem haladt az RMDSZ és az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács európai parlamenti választásokat illető megegyezésének ügye. Furcsállható volt már az is, hogy Markó Béla más, halaszthatatlan és előre egyeztetett programjai miatt nem ment el Tusnádfürdőre, de még furcsább az, hogy a korábban már megegyezésre hajló Tőkés László legutóbbi nyilatkozatában immáron ,,elkésettnek" tartja Markóék engedékenységét, későinek a kinyújtott békejobbot, mondván, hogy az EMNT és támogató szervezetei komoly erőfeszítéseket tettek az őt támogató aláírások összegyűjtésére, s a paksamétákat már át is adták az illetékes hatóságoknak...