Új szolgáltatás

2007. július 25., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Jogi, pénzügyi, banki, pályázati és iparjogvédelmi tanácsadás, cégbejegyzés, székhelyváltoztatás és telephelybejegyzés, környezetvédelmi engedélyek beszerzése és külkereskedelem terén az export fellendítése érdekében indítanak tanácsadást az Asimcov vállalkozói szövetségnél.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy Sepsiszentgyörgyön a járványügyi vörös forgatókönyv lépett életbe?

eredmények
szavazatok száma 1081
szavazógép
2007-07-25: Pénz, piac, vállalkozás - x:

Klubtalálkozók

Július 26-án 18.30 órától Sepsiszentgyörgyön az Inkubátorház gyűléstermében (Sajtó utca 4. szám) klubtalálkozót tartanak. Meghívott vendégek: Preiss Tivadar, a Kis- és Közepes Vállalkozások Országos Ügynökségének tanácsadója, Hoffmann Csaba, a Központi Regionális Fejlesztési Ügynökség (ADR-Centru) irodavezetője, a brassói Eximbank vezetősége: Mihai Aldea és Mihai Filipescu.
2007-07-25: Nemzet-nemzetiség - Magyari Lajos:

Mese a szomszéd kecskéjéről

Egy tapodtat sem haladt az RMDSZ és az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács európai parlamenti választásokat illető megegyezésének ügye. Furcsállható volt már az is, hogy Markó Béla más, halaszthatatlan és előre egyeztetett programjai miatt nem ment el Tusnádfürdőre, de még furcsább az, hogy a korábban már megegyezésre hajló Tőkés László legutóbbi nyilatkozatában immáron ,,elkésettnek" tartja Markóék engedékenységét, későinek a kinyújtott békejobbot, mondván, hogy az EMNT és támogató szervezetei komoly erőfeszítéseket tettek az őt támogató aláírások összegyűjtésére, s a paksamétákat már át is adták az illetékes hatóságoknak...