A konferenciabútor kiválasztásának szempontjai /X/

2023. augusztus 10., csütörtök, Magazin

A konferenciabútorok elengedhetetlen elemei az üzleti megbeszéléseknek, különféle társadalmi eseményeknek. Egy olyan környezetben, ahol prezentációk is zajlanak lényeges, hogy erre a célra kényelmes bútorok is rendelkezésünkre álljanak.

Extra erős vázszerkezet, mutatós megjelenés

A Dublino kínálatában elérhető konferenciabútorok elegáns kivitelezésűek, időtálló, strapabíró vázszerkezettel rendelkeznek. Például az acélvázas bankett szék nem csupán masszív, hanem kényelmes is. Ehhez hozzájárul poliuretán hab rétege, amely nem deformálódik, kárpitja pedig jól tolerálja az intenzív igénybevételt és kopásálló alapanyagból készült. Különféle kialakításban, más-más színben is elérhető, például a DL Prestige Beige és barna színben igen népszerű, hiszen bármilyen típusú rendezvényen megállják a helyüket. 

Ami pedig a rendezvényasztalokat illeti, ideális választás például egy összecsukható változat, amely helytakarékosan eltárolható, ha épp nincs rá szükség. Igény esetén viszont pillanatokon belül elővehetjük. Ráadásul a szállítása is könnyedén megoldható, ami valljuk be, nem utolsó szempont. 

Az ovális formáktól kezdve a téglalap alakú típusokig igen széles a kínálat, kisebb és nagyobb asztalok egyaránt elérhetők a célnak megfelelően. Bankettre, szalagavatóra tökéletes egy magas kerek asztal, amelyhez beszerezhető spandex huzat is. Rozsdamentes alumínium vázzal kemény műanyag asztallappal. A bárasztal egyszerűen szállítható, áthelyezhető. 

Üzleti megbeszélésekhez, prezentációkhoz egy tágasabb acélvázas, téglalap alakú rendezvényasztal jelentheti az ideális megoldást. 

Milyen szempontoknak érdemes megfelelni? 

Fontos, hogy ergonomikus kialakításúak legyenek, székek esetében fontos az optimális párnázottság és a megfelelő megtámasztás, amellyel garantálható az ideális testhelyzet akár órákon keresztül is. Rengetegen választanak egymásba helyezhető székeket, ezzel is megkönnyítve a tárolást, pakolást. 

Asztalok esetében lényeges követelmény az összecsukható kivitel, mivel ezeket a bútorokat gyakran áthelyezik, szállítják, ugyanakkor használaton kívül is elvárt, hogy ne foglaljanak sok helyet. 

Felmerülhet az igény egyedi megjelenésű modellekre is, például egy-egy rendezvény során egy konkrét színvilág dominál dekorációk tekintetében. Ilyenkor a szolidabb színárnyalatú termékek helyett a rendhagyóbbak kerülhetnek a fókuszba. 

A különleges eseményekhez igényes konferenciabútorok passzolnak

Ne feledjük, hogy minden rendezvény esetében lényeges a terem összképe, vagyis az egész helyiségnek az eleganciáról és a stílusosságról kell tanúskodnia. Erre természetesen rásegíthetünk plusz kiegészítőkkel, dekorációkkal, azonban a konferenciaterem lelkét mégiscsak a gondosan megválasztott bútorok adják. (X)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint ki a felelős a közel-keleti konfliktusért?


eredmények
szavazatok száma 2268
szavazógép
2023-08-10: Magazin - :

Mi mindent pipáltál már ki a nyári bakancslistádból? /X/

Egyre többen kezdenek bele abba, hogy az adott évszaknak megfelelően bakancslistát írnak, hogy mi az, amit meg szeretnének valósítani. Ezek közül sokan olyan dolgokat is felírnak, amelyeket korábban még sosem csináltak. Így garantálják maguknak az új élményeket, valamint azt, hogy kilépnek a komfortzónájukból. Ez utóbbi, mint tudjuk, nagyon hasznos tud lenni.
2023-08-10: Életmód - :

Mit tehetünk a penészesedés ellen? /X/

Ahhoz, hogy otthonunkban maradéktalanul komfortosan érezzük magunkat, több dologra is oda kell figyelni. Többek között például az olyan jelenségekre, mint amilyen a penészesedés is, az ugyanis több szempontból sem előnyös.