Drogosan vezettek

2023. szeptember 5., kedd, Közélet

Két kábítószer hatása alatt álló gépkocsivezetőt azonosítottak a Kovászna megyei közlekedésrendészek Sepsiszentgyörgyön pénteken este.

  • Fotó: Pixabay
    Fotó: Pixabay

Mindkettőt a Kós Károly úton. (A Dohánygyárban épp zajlott a Tabakó Fesztivál.) Este 10 órakor egy 28 éves, 50 perc múlva egy 19 éves fiatalember esetében mutatták ki cannabis jelenlétét a szervezetben. Mindkettőt kórházba szállították mintavételre, kábítószer hatása alatti vezetésért folytatják a kivizsgálást. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint ki a felelős a közel-keleti konfliktusért?


eredmények
szavazatok száma 2285
szavazógép
2023-09-05: Közélet - :

Háromszékiek a történésztáborban

Negyedszer szervezte meg az Erdélyi Történész Tábort a Gyergyói Szemle Egyesület augusztus 31-e és szeptember 3-a között Gyergyóremetén. A rendezvény fő szervezője a helybeli Nagy József, társai a munkában Bárdi Nándor, Gidó Attila és Sárándi Tamás voltak. A négynapos rendezvényen mintegy félszáz előadó szólalt fel, köztük szép számmal háromszékiek is.
2023-09-05: Közélet - :

Sáncba hajtott részegen

Árokba borult személygépkocsira figyeltek fel a bardoci rendőrőrs munkatársai vasárnap hajnali negyed háromkor.