VisszajelzésHa emelik az árát, legyen olyan a szolgáltatás is

2023. november 30., csütörtök, Nyílttér

Többe kerülhet a taxizás – olvasom a Háromszék 9856-os (október 31-i) számában. Időnként én is igénybe szoktam venni a taxisok szolgáltatásait, és meglátásaim a következők:

  • Fotó: Pixabay
    Fotó: Pixabay

• A sofőrök egy része rendetlenül van öltözve, ami azt mutatja, hogy az utasokat lenézik. Nyáron rövidnadrág, ujjatlan trikó, borostás arc, télen mindenféle lehetetlen tréning, némelyikről időnként lerí, hogy rég volt megmosva.
• Cigarettabűz a kocsikban.
• Koszos belterű autók.
• Koszos külsővel furikázó autók.
• Nincs aprópénz a viteldíj kiegyenlítésénél.
• Rossz időben (eső, hó, szél esetén) nehezen elérhetők, pedig jó időben annyian vannak, hogy még a bérelt parkolóhelyeket is elfoglalják.

Akkor mire az 1 lejes drágítás? Az üzemanyag ára hol felmegy, hol le, a kocsik gyatrán néznek ki, és városunk nem oly gazdag, mint Brassó vagy Kolozsvár, ahol azonban mégis olcsóbb a fuvardíj.

Tudom, hogy a megélhetés drágul, de ha drágítanak, akkor elvárom, hogy nagybetűs, tiszta, szolgálatkész és udvarias legyen a TAXI. Ezt a város lakossága és maga a város is megérdemli, mert próbál több és jobb lenni évről évre.

Tisztelettel, Nagy Lajos sepsiszentgyörgyi lakos

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?

eredmények
szavazatok száma 1620
szavazógép
2023-11-30: Közélet - :

Zágonba került az egyik utolsó vándorbölcső

Öt és fél évvel ezelőtt, a harmadik gyermekünk várása idején, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén a kertünkben lévő kápolnától indítottuk el a Székelyföldi Vándorbölcső Programot.
2023-11-30: Közélet - :

A szabad mozgást akadályozó építkezés (Szóvá tesszük)

November első napjaiban lezárták a Gólya utcát. Ez abban nyilvánult meg, hogy a telekfrontokkal párhuzamosan kerítést építettek.