Járható a sugásfürdői út

2023. december 15., péntek, Közélet

Aszfaltozni majd tavasszal fognak, de tegnap déltől ismét járható a sugásfürdői út – tudatja a sepsiszentgyörgyi városháza, amelynek közleménye szerint a munkálatok még nem értek véget, de jövő héttől már akadálymentes lesz a közlekedés.

  • Fotó: Facebook / Sepsiszentgyörgy önkormányzata
    Fotó: Facebook / Sepsiszentgyörgy önkormányzata

Addig is óvatosságot kérnek az autósoktól az érintett szakaszon. A Sugásfürdőre vezető utat október 24-én zárták le, mert az üdülőtelepre ereszkedő szakaszon egy kanyarban beomlott, és csak az egyik sáv maradt járható. Javítását a sepsiszentgyörgyi önkormányzat saját cége, a Sepsi Út-építő vállalat végzi: eddig kicserélték az áteresz csövét, új támfalat építettek, és feltöltötték az utat, azaz sikerült használhatóvá tenni a kanyart még a síszezon kezdete előtt. (demeter)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Hol tervez nyaralni idén?









eredmények
szavazatok száma 322
szavazógép
2023-12-15: Közélet - Iochom István:

Karácsonyváró ünnepi est a tanítóképzőben (Kézdivásárhely)

Rendhagyó eseményt tartottak szerda délután az idősgondozói posztliceális osztály diákjai és tanárai, melyet a nyugdíjas pedagógusok és a város szépkorú érdeklődői számára szervezett a Bod Péter Tanítóképző.
2023-12-15: Közélet - Hecser László:

Felkarolták a székelyszáldobosiak ügyét (Erdővidéki unitáriusok)

A székelyszáldobosi unitárius imaház és környezetének rendezése érdekében adománygyűjtő zenés istentiszteletet tartottak szerdán Baróton. Hogy a szinte teljesen megtelt unitárius templom közönsége mennyit ajánlott fel, még nem összesítették, de minden bizonnyal elég lesz az. Mert a pénz nem minden: önzetlen tenni akarással néha hatalmasakat lehet lépni – bizonyították ezt már többször is.