Elhalálozás

2024. január 6., szombat, Elhalálozás

Fájdalommal tudatjuk, hogy a sepsiszentgyörgyi

SZILÁGYI  MÁRTA

nyugalmazott gyermekápoló, laboráns, a sepsiszentgyörgyi kórház, majd a budapesti Szent János Kórház volt munkatársa, aki 1943. szeptember 18-án született Magyarláposon, életének 81. esztendejében, 2024. január 5-én, Sepsiszentgyörgyön visszaadta lelkét teremtőjének.

Földi maradványait 2023. január 8-án, a 13 órakor kezdődő gyászszertartás keretében helyezzük örök nyugalomra Sepsiszentgyörgyön, a szemerjai református ravatalozóháztól a kopjafás sírkertbe.

Nyugodjék békében!

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

A gyászoló család

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?

eredmények
szavazatok száma 1621
szavazógép
2024-01-05: Közélet - :

Baleset Réty bejáratánál

Súlyos baleset történt Réty Sepsiszentgyörgy felőli bejárata előtt pénteken délben.
2024-01-06: Közélet - :

Novák Katalin újra Erdélyben

Erdélybe érkezett magánútra Novák Katalin, Magyarország köztársasági elnöke, aki közösségi oldalán a Vargyas-szorosból és a brassói jégkorongmérkőzésen való szurkolásáról töltött fel képeket.