Baleset a torjai úton

2024. április 12., péntek, Közélet

Közúti baleset történt tegnap reggel negyed kilenckor a Kézdivásárhely és Torja közötti úton.

  • Fotó: Háromszék
    Fotó: Háromszék

A Kovászna megyei rendőrség jelentése szerint egy 56 éves nő az általa vezetett személygépkocsival épp egy autóbuszt előzött, amikor az úttesten megjelent egy gyalogos, akit elütött. Az áldozat, egy 42 éves nő, sérüléseket szenvedett, kórházba szállították ellátásra. A vezető nem fogyasztott szeszes italt, de jogosítványát felfüggesztették. A közlekedésrendészet a kivizsgálást folytatja. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Hol tervez nyaralni idén?









eredmények
szavazatok száma 322
szavazógép
2024-04-12: Közélet - Bodor János:

Újabb hét utcát újítanak fel (Kovászna)

Sikeresen lezárult tavaly az orbaiszéki önkormányzat 11 utca korszerűsítését célzó projektje, az elmúlt napokban újabb hét utca felújítására írt alá szerződést a Fejlesztési Minisztériumban Gyerő József kovásznai polgármester. A beruházáshoz szükséges támogatás az Anghel Saligny-program részeként érkezik a fürdővárosba.
2024-04-12: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Élmények, kalandok két keréken (Székelyföldi Bringás Vándortábor)

Kerékpározva járhatják be és ismerhetik meg Székelyföld hagyományait, történelmét és természeti kincseit azok a diákok, akiket a Székelyföldi Bringás Vándortábor szervezői idén nyáron is kiváló szabadidős és közösségépítő tevékenységekkel várnak. A vándortábor székelyföldi kiadására idén összesen 24 turnusban jelentkezhetnek az érdeklődők április 30-ig. Újdonság, hogy a kezdeményezést most már ingyenes, egynapos kerékpáros osztálykirándulásokkal is kiegészítették, mindkét lehetőség nyitott székelyföldi, illetve magyarországi diákcsoportok számára egyaránt.