HIRDETÉS

2024. július 11., csütörtök, Közélet

Sepsiszentgyörgy Municípium Polgármesteri Hivatala - székhely: Sepsiszentgyörgy, 1918. december 1. út 2. Szám - 

az újraközölt, utólag módosított, a közigazgatási döntéshozatal átláthatóságára vonatkozó 2003/52-es számú törvény alapján sürgősségi eljárással köztudomásra hozza a Tóth-Birtan Csaba alpolgármester által kezdeményezett normatív jellegű határozattervezetet a Sepsiszentgyörgy municípium területén lévő tömbházlakásokhoz tartozó műszaki pincék és az ezekben kialakított polgári védelmi menedékhelyek felújítását és tisztítását célzó többéves finanszírozási program létrehozásának jóváhagyásáról.

A fenti normatív jellegű határozattervezet Sepsiszentgyörgy Municípium Polgármesteri Hivatalának Ügyfélszolgálati, Tájékoztatási és Iktató Irodájában, valamint a www.sepsi.ro honlapon tekinthető meg 2024. július 11-től.

Javaslatok, ötletek, vélemények kifejezhetőek írásban névvel, lakcímmel és telefonszámmal együtt Sepsiszentgyörgy Municípium Polgármesteri Hivatalának Ügyfélszolgálati, Tájékoztatási és Iktató Irodájában, valamint a cecilia.benko@sepsi.ro e-mail-címen, 2024. július 22-ig.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1297
szavazógép
2024-07-11: Közélet - :

Nyomdai meghibásodás miatt nem tudták kinyomtatni a Háromszéket

Tisztelt olvasóink. Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket arról, hogy egy, a nyomdában történt műszaki meghibásodás miatt csütörtökre virradó éjszaka nem tudtak egyetlen újságot sem kinyomtatni, így a Háromszéket sem.
2024-07-12: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Irodalom három keréken –Tricikli Fesztivál
A Tricikli Fesztivál három, a magyar irodalom népszerűsítése iránt elkötelezett közösségi tér kollaborációjaként indult 2021-ben Szegeden, 2022-től kezdődően Magyarkanizsán és Sepsiszentgyörgyön is megrendezett mozgó irodalmi fesztivál.