Elhalálozás

2007. július 28., szombat, Elhalálozás
Elhalálozás

Megrendülten és mély fájdalommal tudatjuk, hogy

özv. FRENKÓ ANDRÁSNÉ

DOMBI NAGY JULIANNA

(Juci mama)

volt kereskedő

életének 84. évében hosszú szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének.

Temetése 2007. július 28-án, szombaton 16.30 órakor lesz a vártemplomi ravatalozóháztól.

Részvétfogadás a temetés napján 15.30 órától.

Pihenése legyen csendes.

Gyászoló szerettei

4197550

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy az övéit híven szerető és szolgáló vargyasi

TÓTH ÁLMOS

életének 74. évében rövid, de súlyos szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének.

Megpihent testét 2007. július 29-én 15 órakor helyezzük örök nyugalomra unitárius szertartás szerint a vargyasi családi háztól.

A gyászoló család

4197559

Részvétnyilvánítás

A Rövid utca 6-os tömbház, B lépcsőház lakói őszinte részvétüket fejezik ki a családnak BERNÁD GYULA elhunyta alkalmából.

4197544

Megemlékezés

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a miklósvári GYENGE M. IMRÉRE halálának hetedik évfordulóján. Féltő gondoskodását, szeretetét szívünkbe zártuk. Pihenj békében, drága édesapám.

Szerettei

pro. T. K.

Vérző szívvel emlékezünk egyetlen gyermekünkre, ifj. KOMÁN JÓZSIKÁRA, aki húszévesen hat éve itthagyott bennünket. Eszünkbe jutnak az együtt töltött napok, fülünkben újra megcsendül a hangod, szinte látjuk minden mozdulatod. Most szívemből azt kérem tőletek, szeressétek egymást, ahogy én szerettelek titeket. S ha majd rátértek ti is erre az útra, megyek elétek, s találkozunk újra. Istenem, őrködj e sír fölött, hogy csendes álmát ne zavarja senki meg.

Bánatos szülei

4197506

Fájó szívvel emlékezünk drága édesanyánkra, a hat hete elhunyt aldobolyi DEÁK ERZSÉBETRE.

Gyászoló családja

4197536

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a siklódi születésű sepsiszentgyörgyi HEGYI JÁNOSRA halálának harmadik évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.

Özvegye, gyermekei,

unokája és szerettei

4197556

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 772
szavazógép
2007-07-28: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Színház
A kijevi Opera Akadémia és Balett Színház a sepsiszentgyörgyi színházban Csajkovszkij HATTYÚK TAVA című négyfelvonásos balettjét holnap 20 órától mutatja be.
2007-07-28: Magazin - Tibodi Ferenc:

A Félsziget

A Feles (a Félsziget lakói egymásközt csak így emlegetik a Maros-parti rendezvényt) első napját két fergeteges koncert zárta. Az est fénypontjához a bemelegítést a Tankcsapda szolgáltatta, majd következett a sokak, jómagam által is várt Ákos-koncert.