Kosárlabda, felnőttekPénz nélkül

2009. március 26., csütörtök, Sport

Pénz hiánya miatt kiállhat a férfi B-osztályos kosárlabda-bajnokságból megyénk válogatottja, a Kós Károly ISK-KSE.

A Váncsa Albert vezette alakulat a hét végén nem utazik Temesvárra, ahol az MP ellen kellene pályára lépnie, s ha a két hét múlva esedékes kiszállásra sem lesz pénz, a háromszéki csapat visszalép a 2008—2009-es pontvadászatból. A csapat még nem kapott pénzt sem a sepsiszentgyörgyi, sem a megyei önkormányzattól, és azt sem tudjuk, hogy ezekhez az intézményekhez leadott pályázatok nyertesek-e vagy sem — állítja a Kós Károly ISK-KSE trénere.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1717
szavazógép
2009-03-26: Sport - x:

Elődöntősök a Sepsi ISK-s lányok (Kosárlabda, ifjúsági)

Március 22—23-án Rm. Vâlceán rendezték meg az U18-as lány kosárlabda-bajnokság B jelzésű kvartett utolsó selejtező teremtornáját, amelyen részt vett a Váncsa Kató irányította Sepsiszentgyörgyi ISK is.
2009-03-26: Sport - x:

Elkészült a rájátszás programja (Kosárlabda) — Tibodi Ferenc

A Román Kosárlabda-szövetség nemrégiben közzétette az A-osztályos női pontvadászat rájátszásának (play-off) programját. Ezen az alapszakasz első nyolc csapata vesz részt. A negyeddöntőből az az együttes jut tovább, amely három meccsből kettőt nyert meg, az elődöntőben és a fináléban a küzdelem pedig három győzelemig tart.