A III.Trabant-show

2007. augusztus 6., hétfő, Sport

Kovászna tanácsa, polgármesteri hivatala, Domaházi János és az Auto Crono szervezésében került sor a hét végén a III. Trabant-show-ra. 47 csodajárgány jelent meg az ország különböző városaiból érkezve. A legtöbb Bukarestből, Hargita, Brassó és Kovászna megyéből érkezett.

Szombaton látványos felvonulásra került sor, majd filmvetítésre és Kovászna fürdőváros bemutatására. Szombaton este tábortűz mellett táncra perdültek a Trabant-tulajdonosok. Mindenki istenien érezte magát, s azon áradozott, hogy a jövőben is visszajön. Ilyen szervezést, ilyen vendéglátást nem szabad kihagyni.

Vasárnap rendezték meg a különböző versenyeket. Valamennyi kategóriában — legszebb, legkisebb, leggyorsabb, legerősebb, legkitartóbb... — a brassói trabantosok nyertek. Ők vitték el a fődíjakat, de valamennyi résztvevő oklevelet kapott. Viszontlátásra 2008-ban — fogalmaztak a résztvevők, majd Trabantba szálltak, és irány a messzeség.

Kovászna következő autósrendezvénye a szeptember 1—2-án megrendezésre kerülő Of-Road terepjáróverseny lesz. A rendezők szeretettel várják az autósport szerelmeseit.

Hozzászólások
Szavazás
Mely párt jelöltjeit támogatja a vasárnapi önkormányzati választáson?eredmények
szavazatok száma 668
szavazógép
2007-08-06: Sport - x:

Rajt előtti megbeszélés (Minifoci)

Holnap 18 órától Kiss Jenő, a sepsiszentgyörgyi B-osztályos minifoci-bajnokság szervezője a küzdelemsorozatban részt vevő csapatok vezetőit megbeszélésre hívja össze, amelynek egyetlen napirendi pontja: a 2007—2008-as bajnoki idény. A találkozóra a Lola műfüves pályánál kerül sor. (kiss)
2007-08-06: Sport - Tibodi Ferenc:

Újra remekeltek a szentgyörgyi motorosok (Motokrossz)

Az elmúlt hét végén Lupényben tartották meg a román motokrosszbajnokság hatodik, utolsó előtti futamát. Akárcsak egy héttel korábban, a háromszéki versenyzők most is jó teljesítményüknek köszönhetően remek helyezéssel zárták a viadalt.