Kertészeti kiállítás és vásár Kézdivásárhelyen

2009. május 21., csütörtök, Közélet

Székelyudvarhely után mától vasárnapig Kézdivásárhelyen a Molnár Józsiás parkban szervez első alkalommal dísznövény-kiállítást és -vásárt a budapesti Assa Kft. A nagy érdeklődésre számító bonszai- és kaktuszkiállítás naponta 9 és 19 óra között tekinthető meg.

Krébecz József cégvezető elmondta: 2002 óta szerveznek dísznövény-kiállításokat Magyarországon, Erdélyben most mutatkoznak be. A négynapos rendezvény családi programot is kínál a Molnár Józsiás parkban, mint a kézművesportékákat bemutató Mesterek utcája, gyermekek hagyományőrző foglalkoztatója, a Mesekert vagy a Napraforgó játékműhely. A nagyközönség részére szórakoztató műsorokat, a szakma képviselőinek és a szakmában elmélyedni kívánó látogatóknak virágkötészeti bemutatót szerveznek. A ünnepélyes megnyitóra pénteken 11 órakor kerül sor. (Iochom)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1810
szavazógép
2009-05-21: Közélet - x:

Járda épül a katolikus temető felé

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának munkacsoportja szociális munkások részvételével betonpiskótából járdát rak a Fehérmartok utcától a kézdiszentléleki úton található római katolikus temető bejáratáig.
2009-05-21: Közélet - x:

Beépítették a tetőteret

Lemhényben a múlt év őszén fogtak hozzá a községháza mögötti gyűlésterem és tűzoltószertár tetőterének a beépítéséhez, ahol hét vendégszobát, illemhelyet és egy nagyobb társalgót alakítottak ki.