Elhalálozás

2007. augusztus 9., csütörtök, Elhalálozás
Elhalálozás

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a drága jó gyermek, testvér, unoka, unokatestvér, keresztgyermek, rokon, szomszéd és jó ismerős,

RÁKOSI KATALIN

életének 22. évében 2007. augusztus 8-án hosszas, de türelemmel viselt betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének.

Drága halottunk földi maradványait 2007. augusztus 10-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a kézdivásárhelyi református ravatalozóháztól a felsőcsernátoni temetőben.

Emléke szívünkben örökké élni fog.

A gyászoló család

7248841

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó gyermek, testvér, férj, édesapa, nagyapa, após, jó rokon és szomszéd, a kézdivásárhelyi

ifj. RANCZ ELEMÉR

életének 47. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Temetése 2007. augusztus 10-én 14 órakor lesz a kézdivásárhelyi római katolikus ravatalozóháztól.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

7248835

Részvétnyilvánítás

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és Helyi Tanácsa részvétét fejezi ki a gyászoló családnak MÁTÉ LÁSZLÓ volt önkormányzati képviselő elhunyta alkalmával.

3072

Őszinte részvétünket fejezzük ki kolléganőnknek, Máté Ibolya Évának férje elhunyta alkalmából.

Az állategészségügy

munkaközössége

3073

Az Atelier ,,M" építésziroda őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak kollégájuk, MÁTÉ LÁSZLÓ elhunyta alkalmából. Emléke legyen áldott.

4197924

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk a kézdivásárhelyi BISZAK VILMOSRA, akit egy éve kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

7248534

Most szívemből azt kérem tőletek, szeressétek egymást, ahogy én szerettelek titeket, s ha majd rátértek ti is erre az útra, jövök elétek, s találkozunk újra. Fájó szívvel emlékezünk a ma hat hónapja elhunyt Kékesi-Keresztes Margitra (született Vinczi). Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

T. K.

Az idő elmúlhat szállhatnak az évek, amíg élünk, velünk lesz emléked. Búcsú nélkül ment el, az életért harcolva ő sem gondolta volna, hogy ilyen hamar üt az óra. Szívünkben mély fájdalmat hagyott. Hat éve 33 éves korában itthagyott bennünket a drága jó édesapa, testvér, gyermekünk, a szentivánlaborfalvi ifj. DOCZI ANTAL (Antika). Kérjük a jó Istent, adjon neki békés, csendes nyugodalmat.

Leányai, Réka és Regina, testvére, Józsika és szülei

4197873

Szomorú az út, melyen hozzátok járunk, de még szomorúbb, hogy egy néma sírt találunk. Istenem, de nehéz így élni, egy drága jó édesanyát, édesapát a temetőben keresni. Oly üres lett nélkületek minden, hiányoztok nekünk, mert mi nagyon szerettünk. Könnyes az út, amely a sírotokig vezet, elfeledni titeket soha nem lehet. Ma hat hete volt életünk legszomorúbb napja, amikor utolsó útjukra kísértük a málnási JÁNÓ ILDIKÓT és JÁNÓ JÓZSEFET. Nyugodjatok csendesen.

A gyászoló család

4197876

Fájó szívvel emlékezünk a nagyborosnyói id. HAJDU TAMÁSRA halálának ötödik évfordulóján. Szerető szívét és jóságát soha el nem felejtjük. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.

Szerettei

4197904

Szemünkben könnyel, szívünkben fájdalommal emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, nagytatára, apósra és apatársra, az árkosi születésű id. SZABÓ JÓZSEFRE halálának első évfordulóján. Reményem csillaga te voltál, te is örökre itthagytál. Ezúton mondunk köszönetet azoknak, akik az eltelt idő alatt sírjára virágot helyeztek. Isten őrködjön pihenésed felett.

Bánatos özvegye, fia, lánya és azok családja

4197916

Minden évben eljön az a nap, mely számunkra fájó emlék marad. Minden elmúlik, minden elenyészik, csak a rád emlékezés él örökké. Fájó szívvel emlékezünk a kézdiszentkereszti (polyáni) OPRA ANDRÁSRA (Bandi) halálának harmadik évfordulóján. Emlékét szívünkben kegyelettel őrizzük. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4197926

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 754
szavazógép
2007-08-09: Sport - Tibodi Ferenc:

Kezdés előtt (Minifoci)

Augusztus 11-én startol a sepsiszentgyörgyi C-osztályos minifoci-bajnokság, amelynek idén is a Lola műgyepes pálya ad majd otthont. Húsz csapat nevezett. A mérkőzéseket egyelőre szombaton rendezik meg. Az első játéknap (augusztus 11.): Csipet Csapat—Puskázó (8 óra), Boca Juniors—Csifa (9), FC No1—Real (10), AZ—Dava (11), Joga Bomito—Dr. Office (12), Barátok—Spartanii (13), Milan—Riske (14), Ifjúsági FC—Sanitas (15), Sky—Phoenix (16), Jamaika—IGO I. (17).
2007-08-09: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Középajtai Napok
A szombati program: 9 órától hívogató a helyi fúvószenekar közreműködésével, 11 órakor ünnepélyes megnyitó, utána a baróti mazsorettcsoport lép fel, 12 órától az óvodások, utána az iskolások műsora, 13 órától a baróti Mozaik moderntánc-csoport bemutatója, 14.30 órától a nagyajtai Gazdag Miklós Polgári Daloskör műsora, 15.45-től a baróti Syncron együttes, 16.30-tól a Gyárfás testvérek előadása, szórakoztató zene, 21 órától a csíkszeredai Role együttes koncertje, utána utcabál, zenél a Role.