CselgáncsLukács Arnold országos bajnok

2007. június 4., hétfő, Sport

A Gura Humoruluion megrendezett országos ifjúsági bajnokság döntőjén jártak a Veres László edzette kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub dzsudokái. Veres mester három kézdivásárhelyi és két ozsdolai versenyzővel vehetett részt, azokkal, akik a korábban sorra került selejtezőn kiharcolták a részvételi jogukat.

Az öt dzsudoka legjobbjának Lukács Arnold bizonyult, aki országos bajnoki címet szerzett a 60 kg-osok mezőnyének küzdelmében. Arnold egyenesen feltartóztathatatlannak bizonyult a tatamin, nem csak edzőjét lepte meg fantasztikus küzdeni tudásával, győzni akarásával, hanem a bajnokságon részt vett szakembereket is. Mi is csatlakozunk hozzájuk. Szép volt, Lukács Arnold! Gratulálunk! Csak így tovább. Ugyanebben a súlycsoportban Benkő Zsolt a 7. helyen végzett. A 34 kg-osok küzdelmében az ozsdolai Gondos Levente a 9. helyen zárt, az 52 kg-os, szintén ozsdolai Bögözi Erika a hetedik helyet szerezte meg. A csapat ötödik tagja, Bartos Gyula helyezettlenül fejezte be a küzdelmet.

*

A Nagy Mózes SK cselgáncsozóinak egy csoportja Szentgyörgyön lépett tatamira. Íme az eredményeik: első helyezettek: Lukács Ákos (30 kg), Gajdó Tamás (27 kg), Molnár Attila (34 kg), Molnár Júlia (29 kg), Jancsó Károly (38 kg), Pál Rudolf (50 kg), Vitályos Alpár (60 kg), Varga Róbert (50 kg), Czifra Attila (73 kg), második helyezettek: Imre Norbert (34 kg), Marthi Szilárd (30 kg), Székely Ádám (73 kg), harmadik helyezett: Costandache Zsombor.

A csapatversenyt fölényesen nyerte a Nagy Mózes Sportklub.

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 1215
szavazógép
2007-06-04: Sport - Áros Károly:

Háromszékiek a sportvilágban

Tompa Csilla

Sepsiszentgyörgyön született 1981. február 11-én. A állomási iskolában végezte az I—IV. osztályt, ötödikben aztán átkerült a Mikes Kelemen Főgimnáziumba, ahol érettségizett is. Érettségi után a craiovai egyetem testnevelés és sport karán szerzett tornatanári oklevelet.
2007-06-04: Sport - Áros Károly:

Nemzetközi hármas találkozóra készül az NMSK (Asztalitenisz)

A hét végén, egészen pontosan június 8—9-én Szé­kelyudvarhelyen rangos nemzetközi hármas találkozóra kerül sor, melyre meghívták a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub A-osztályos csapatát is. A kézdiek versenytársa az NB I-es Debrecen és a szintén A-osztályos Székelyudvarhelyi ISK lesz. Sok sikert, kézdiek!