Sporttábor

2007. augusztus 20., hétfő, Sport

Augusztus 27—31. között Uzonkafürdőn sporttábort szerveznek 7 és 12 év közötti gyermekek számára, ahol különböző labdajátékokkal, és ha az idő is engedi, az úszással is megismerkednek a résztvevők. A tábor 250 lejbe kerül, ami tartalmazza a szállítást, a napi étkezést és a szállást. Jelentkezni és további információkat kérni a 0740 556 054-es telefonon lehet (Csavar Krisztina). (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 755
szavazógép
2007-08-20: Sport - x:

Kertész Kupa (Sakk)

Az elmúlt hét végén Csernátonban rendezték meg a tizedik sakk Kertész Kupát. A viadalon összesen húszan ültek asztalhoz mintegy hét helyiségből. A viadal végső rangsora: 1. Rusz Árpád 8 pont, 2. Kovács János 6,5 pont, 3. Kertész Ferenc 6,5 pont, 4. László Attila 6,5 pont, 5. Sükösd János 6,5 pont, 6. Balázsi László 5 pont, 7. Varga Ferenc 5 pont, 8. Bakk Attila 5 pont. A Nagy Szabó György-díjat Balázsi László és László Attila nyerte el. (t)
2007-08-20: Sport - Nagymohai:

Így állunk (Periszkóp)

,,Jó napot kívánok! Magyarországiként rövid ideje olvasom a Háromszéket. Nagyon jónak tartom. Meglepődtem ugyanakkor a sportrovatot olvasva, hogy a Sepsiszentgyörgyi FCM labdarúgócsapatában alig van magyar játékos, holott a város lakosságának 75 százaléka még mindig magyar. Azt is szomorúan olvastam, hogy az ellenfél baróti csapatban sem hemzsegnek magyar játékosok ahhoz képest, hogy az utolsó népszámlálási adatok szerint alig él román a városban. Jó ez az autonómiát jogosan váró székelyföldi magyarságnak?
Barabás János, Magyarország"