Ásványvíz-palackozó üzem épül

2009. november 26., csütörtök, Közélet

Szentkatolna és Kézdivásárhely között immár harmadik hete erőgépek készítik elő a terepet egy ásványvíztöltő üzem számára.

A brassói székhelyű Evcon Kft. magánszemélyektől vásárolt meg 1,7 hektár szántóterületet, ahol a jövő évben megkezdik a fortyogói borvíz palackozását. Első lépésként egy ezerszáz négyzetméter felületű, fémszerkezetű palackozócsarnokot építenek fel. A brassói cég szerezte meg az Országos Ásványvíz Társaságtól a fortyogói borvíz palackozási jogát. (Iochom)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1546
szavazógép
2009-11-26: Közélet - x:

Nem alakult meg a csavargyári nyugdíjas-egyesület — Iochom István

A Ráduly-Baka Lajos, az Egyesület az MTS Rt. Vagyona Megmentéséért elnöke által kedd este a kézdivásárhelyi Vigadóban összehívott gyűlés nem bizonyult döntőképesnek, a megyénkbeli 4454 kisrészvényesből csupán kilenc nyugdíjas jelent meg, habár az egyesületnek jelenleg több mint kétszáz fizető tagja van.
2009-11-26: Közélet - x:

Háromszéki címerek a fővárosban

Mai közigazgatási címerekből nyílt kiállítás Bukarestben az Akadémiai Könyvtárban kedd délután. A tizenegy kiállított megyei jelkép között ott volt a mienk is, a községek közül Árkos, Gidófalva és Zabola címere képviselte Háromszéket.