AutósportRangos verseny Kovásznán és környékén

2007. augusztus 27., hétfő, Sport

Augusztus 31.—szeptember 1. között Kovásznán és környékén — Kommandó, Papolc, Zágon — off-road fesztivált szervez a Metabond, Kovászna város polgármesteri hivatala, tanácsa, a sepsiszentgyörgyi Auto Crono és Domaházi János.

A fesztiválon lesz ügyességi verseny, éjjeli vezetés, terepvetélkedő. Igazi motorosfesztivál van kilátásban. Na hagyják ki.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1498
szavazógép
2007-08-27: Közélet - Áros Károly:

Sepsiszentgyörgyi maraton (Atlétika)

Az EKE szervezésében nagyszabású kerékpár- és gyaloglóversenyre kerül sor 2007. szeptember 15-én. A rendező EKE elképzelése szerint lesz egy hegyikerékpáros maraton 40 és 80 km-es távon, egy gyalogosmaraton 40 km-es távon, valamint egy 18 km-es gyaloglóverseny a 40 év fölöttieknek.
2007-08-27: Sport - Tibodi Ferenc:

Szentgyörgyi seregszemle (Motokrossz)

Szeptember elsején és másodikán városunkban gyűlnek össze az ország legjobb terepmotorosai, hiszen Sepsiszentgyörgy ad otthont a hazai motokrossz-bajnokság utolsó előtti, hetedik futamának.