Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Ifjúsági fesztivál Bölönben

2007. augusztus 28., kedd, Közélet

Bár a hét végén a vidékre szakadt eső miatt néhány tervezett műsor elmaradt, s néhányszor a helyszínt is változtatni kellett, a VII. Bölöni Nyári Ifjúsági Fesztivál szervezői, Akácsos Zsolt és Tana Annamária elégedettek: rendezvényük három napja alatt több száz falustársukat mozdították ki a szürke hétköznapokból.

A délelőttök és kora délutánok a sportról és a vicces vetélkedőkről szóltak, estefelé az előadások, a közös énekléssel tartott gitárestek és a bulik zajlottak. A helyi Kék virág néptáncegyüttes a legényavatás szertartásának egy részét elevenítette fel. Sikeres volt a főzőverseny, de a legnagyobb népszerűségnek a vasárnap esti, közel háromszáz ember és a helyi fúvószenekar részvételével zajlott fáklyás felvonulás örvendett.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 933
szavazógép
2007-08-28: Közélet - Iochom István:

Kiásták az új almási iskola alapját

Két és fél millió lejes iskolaépítési pályázatot nyert meg a kézdialmási községháza. Miután lebontották a több mint százéves épületet, a versenytárgyalást megnyerő Toro Impex Kft. szakemberei nekifogtak az I—VIII. osztályos új iskola felépítésének.
2007-08-28: Közélet - x:

Gyurcsány Ferenc az autonómia ellen (Magyar—román szocialistapárt-találkozó)

Múlt hét végén az SZDP elnöke, Mircea Geoană Budapestre látogatott, s találkozott testvérpártja elnökével, Gyurcsány Ferenccel.