Sofőrvizsga Kézdivásárhelyen

2010. március 20., szombat, Közélet

A jövőben Kézdivásárhelyen is vizsgázhatnak gyakorlati ismeretekből a leendő gépkocsivezetők.

Ismét teljes létszámmal működik az illetékes iroda annak a három személynek a visszahelyezésével, akiket a tavalyi jogosítványbotrány után adminisztratív munkakörbe soroltak. Április közepétől heti egy alkalommal a vizsgáztató csapat költözik Felső-Háromszékre, miután jelzőlámpák felszerelésével, egyirányú utcák és körforgalom beiktatásával megteremtődtek a megfelelő vizsgafeltételek Kézdivásárhelyen is. A vizsgázók elméleti tudásszintjének ellenőrzése továbbra is Sepsiszentgyörgyön zajlik. (iochom)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1496
szavazógép
2010-03-20: Közélet - :

Plájás Erzsébet fotói a Lábas Házban

Kísérletező, játékos kedvű fotográfus a marosvásárhelyi Plájás Erzsébet, akinek első, Ember.tér című kiállítása tegnap este nyílt meg a sepsiszentgyörgyi Lábas Házban. Ember a térben fekszik, settenkedik és szalad, leválik a háttérről, beleolvad vagy flörtöl vele, fekete-fehéren és színesen — mondja tárlatáról a fotós.
2010-03-20: Közélet - :

Elhunyt László Ferenc

2010. március 17-én 73 éves korában elhunyt László Ferenc, a zenetudományok doktora,