Finálé a rock and roll hullámhosszán

2010. április 26., hétfő, Közélet

Egy hétig tartó kultúrkavalkád és háromnapos színes vásár, koncertek hosszú sora után tegnap este Fenyő Miklós, a rock and roll magyar királya felcsavarta a nagyszínpadon a szőnyeget, azaz több ezer néző előtt tartott emlékezetes koncertet.

Villogó lézershow és eget átfestő tűzijáték után véget értek az idei Szent György-napok: jövőre következhet a városünnep huszadik, jubileumi kiadása...

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1504
szavazógép
2010-04-26: Közélet - Farkas Réka:

Egy kis Afrika

Fél napra Sepsiszentgyörgyre, pontosabban az ifjúsági sátorba, este pedig a színházba költözött Afrika. A Lármafa Egyesület kezdeményezte, a Hárit-sátor pedig otthont adott a hangszerkiállításnak, afrikai zeneszerszámok egész sorát vonultatták fel, s nemcsak bámészkodni lehetett, de kézbe venni, kipróbálni is megengedett volt.
2010-04-26: Közélet - Simó Erzsébet:

Díjban sűrített köszönet

Tizennegyedik alkalommal ítélte oda a városi tanács a Szent György-napok alkalmával tartott rendkívüli ülésén Sepsiszentgyörgy négy köztiszteletben álló polgárának a Pro Urbe-díjat.