KosárlabdaJól sikerült maraton

2010. november 1., hétfő, Sport

A fekete mezesek győzelmével ért véget a Sepsiszentgyörgyi Ifjúsági Sport Egyesület által szervezett tizenkét órás kosarlabda-marton.

A szombat estétől vasárnap reggelig tartó találkozón a Feketék 1048—1024 arányban bizonyultak jobbnak a Fe­hé­reknél. A nemrégiben megalakult megyeszékhelyi egyesületnek ez volt az első rendezvénye, amelyen 84 kosárlabda-kedvelő vett részt 14 csapatra szétosztva. A helyi játékosok mellett csíkszeredai, brassói és kolozsvári kosarasok is pályára léptek. Ottjártunkkor a nézőtér sem volt üres, a vállalkozó szellemű és kitartó fiataloknak mintegy negyvenen szurkoltak. A kosárlabda-maraton legeredményesebb lány játékosa Ladó Kata volt, a fiúknál Fekete István. (tibodi)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 492
szavazógép
2010-11-01: Sport - :

Két győzelem, egy vereség (Asztalitenisz)

a Sepsiszentgyörgyi Electrica mérlege a hét végi A-osztályos csapatbajnokság bukaresti fordulójában. A Ştefan Moldoveanu, Kocsis Balázs, Bedő Norbert, Sebastian Vasilache összetételű együttes (edző: Simon Teodor), miután kikapott (5—9) Buzău csapatától, 9—8-ra legyőzte a Mioveni-i Daciát, és ugyanennyire a Bukaresti Szpartakot. Szép teljesítmény. Mindenképpen dicséretes.
2010-11-01: Sport - Áros Károly:

Ennyivel tartozunk (Az egyetemes magyar sportért)

Úgy tűnik, nem tanultunk az Újkori Olimpiai Játékok életre hívásának 100. évfordulója körül összehozott megemlékezések sorozatában észrevétlenül elkövetett hi­báinkból. Nem tanultunk!