Kovásznán kicserélték a telefonközpontot

2007. október 10., szerda, Közélet

Hétfő estétől tegnap délig Kovásznán nem működött a Romtelecom telefonhálózata. Amint megtudtuk: a telefonszolgáltató társaság szakemberei kedden hajnalig kicserélték a régi telefonközpontot új és jobb, digitális Ericsson központra, mely korszerűbb szolgáltatást biztosít a hálózaton.

A munkálatokról előzetesen értesítették a telefon- és internet-előfizetőket, és elnézést kértek a szolgáltatás megszakításáért.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1498
szavazógép
2007-10-10: Közélet - Iochom István:

Nagy Lajos fotóművész kiállítása

A berecki művelődési központ Castrum Galériájában megnyílt Nagy Lajos kézdivásárhelyi fotóművész tizennegyedik egyéni kiállítása, mely a hatodik nemzetközi fotóművészeti alkotótábor nyitányát is jelentette.
2007-10-10: Közélet - Fekete Réka:

Baj van a százeurós könyvtámogatással

Nem csak az a baj a pedagógusoknak tanévenként járó könyvtámogatással, hogy némelyek közömbösek az őket érintő hírekkel szemben, legyintenek, hogy úgysem lesz ebből semmi, hanem kiderült, a többség azért nem él ezzel a lehetőséggel, mert nem tudja, hogy előlegként is felveheti az összeget, ez esetben legtöbb tizenöt napon belül köteles elszámolni vele, illetve kiválasztja a könyvet, CD-t, DVD-t, számítógépes programot, a bolt az árut leszámlázza, amit a tanár eljuttat az iskola könyvelőségére, és legtöbb két napot igénybe vevő átutalás után elveszi a kiválasztott kiadványokat az üzletből.