AtlétikaNégy érem

2007. október 11., csütörtök, Sport
Egy arany- és három ezüstéremmel tértek haza a háromszéki altéták az október 6—7. között a bulgáriai Plovdivban megrendezett idei Veterán Atléták Balkán-bajnokságról, melyen közel ezer atléta vett részt.

A román válogatott keretben ott voltak a Gáll Lajos Futókör atlétái — Páll Erzsébet, Dobai Magdolna és Vajda Zsigmond — is, akik nagyon jól szerepeltek. Eredményeik: Páll Erzsébet az 55—59 éves korosztályban aranyérem 1500 m-en, 800 m-en pedig ezüst; Dobai Magdolna az 50—55 éves korcsoportban ezüstérem 800 m-en; Vajda Zsigmond a 45—49 évesek között szintén ezüst hármasugrásban, míg távolugrásban a negyedik helyen zárt. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 767
szavazógép
2007-10-11: Sport - x:

Továbbra is veretlen a Spartanii (Minifoci)

Még egy mérkőzését sem veszítette el az éllovas Spartanii a sepsiszentgyörgyi C-osztályos minifoci-bajnokságban.
2007-10-11: Sport - Tibodi Ferenc:

Még mindig az első pontokra várva (Futsal)

A hét végén újra hazai pályán játszik B-osztályos futsalcsapatunk, a sepsiszentgyörgyi Spicom. A megyeszékhelyi gárda elvesztette az első két mérkőzését, de nagyon reméljük, hogy a Piskitelep elleni találkozón a háromszéki fiúk megszerzik első pontjaikat.