Elhalálozás

2007. október 15., hétfő, Elhalálozás
Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával, de Isten akaratába belenyugodva tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédnagymama,

KUTI LENKE

szül. TOMPA

életének 81. évében elhunyt.

Temetése 2007. október 16-án 14 órakor lesz az illyefalvi családi háztól.

Gyászoló családja

2504085

Mély fájdalomm

al tudatjuk, hogy az angyalosi születésű sepsiszentgyörgyi

özv. MIKLÓS MARGIT

szül. IMREH

életének 89. évében rövid, türelemmel viselt betegség után elhunyt.

Temetése 2007. október 15-én 13 órakor lesz a szemerjai régi ravatalozóból.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Gyászoló fia, menye,

unokája és hozzátartozói

2504086

Szomorú szívvel, de a jó Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama, dédnagymama, anyós, anyatárs, rokon és szomszéd,

özv. KOVÁCS BÉLÁNÉ

KICSI LENKE

nyugalmazott tanítónő

életének 86. évében hosszas, de türelemmel viselt betegség után 2007. október 14-én elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2007. október 16-án, kedden 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a szemerjai régi református ravatalozóháztól.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Gyászoló családja

2504084

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szerető feleség, édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, testvér, sógorasszony, anyatárs, keresztmama, rokon és jó szomszéd, a kőröspatakai

KÖVÉR GYULÁNÉ

BIRTALAN ERZSÉBET

életének 71., házasságának 50. évében hosszas szenvedés után csendesen elhunyt.

Temetése 2007. október 16-án, kedden 14 órakor lesz református szertartás szerint a kőröspataki családi háztól a katolikus temetőben.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

5204083

Köszönetnyilvánítás

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik özv. BARTHA JÓZSEFNÉ (IDIKE) temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Köszönet dr. Ancuţa Popescu, dr. Mariana Opra, dr. Cerasela Strîmbu, dr. Dan Bolcu családorvosnak, akik enyhítették fájdalmát, és küzdöttek élete meghosszabításáért. Külön köszönet Kósa Emma unokahúgának, aki fáradtságot nem ismerve végig mellette ült és gondozta.

A Serban és Rosin család

4200223

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk a nagyborosnyói id. MOLNÁR LÁSZLÓRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

7249653

Az idő elmúlhat, szállhatnak az évek, amíg élünk, velünk lesz fájó emléked. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi SIKÓ ROZÁLIÁRA, akit ma öt éve kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes.

Szerettei

4200149

Megállt egy szív, amely élni vágyott, pihen egy áldott kéz, mely dolgozni imádott. Elmentél tőlünk, mint lenyugvó nap, nem is tudod, mennyire fáj hiányod, soha nem felejtünk, biztosan tudod. Jóságos szíved pihen a föld alatt, minden érted hulló könnycsepp nyugtassa álmodat. Fájó szívvel emlékezünk az árapataki BAKÓ ANDRÁSRA, akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára. Csendes álma fölött őrködjék az örök szeretet és emlékezés.

Bánatos özvegye és gyermekei, Levente és Kinga

4200232

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 2429
szavazógép
2007-10-15: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Színház
A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház e heti műsora: Visky András: Júlia ― Ruszuly Éva egyéni előadóestje a kamarateremben, szerdán 19 órától előbemutató, pénteken 19 órától bemutató; Friedrich Dürrenmatt: A csendestárs — rendező: Zakariás Zalán ― a nagyteremben szombaton 19 órától szabadelőadás, vasárnap 19 órától Molnár Ferenc- és Örkény István-bérlet (a tavalyi Molnár Ferenc-bérletnek megfelelő).
2007-10-15: Sport - Tibodi Ferenc:

A III. Péter László Kupa (Atlétika)

Az elmúlt hét végén Sepsiszentgyörgy adott otthont a III. Péter László Kupának, amelyet a Communitas Alapítvány kezdeményezett, és a háromszéki megyei atlétikai szövetség, valamint a Mikes Kelemen Főgimnázium-ISK rendezett meg. Sajnos, a viadalon csupán hat iskola (minden tanintézmény két fiút és két lányt indíthatott a versenyen) képviseltette magát, de a kevés résztvevő ellenére is nagyon jól sikerült a megmérettetés.