AsztaliteniszKét győzelem, egy vereség

2007. október 15., hétfő, Sport

Az A-osztályos bajnokság újabb bajnoki fordulójára Medgyesen került sor. A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub együttese két győzelmet aratott, és egy vereséget könyvelt el — 9:2-re legyőzte a sepsiszentgyörgyi Elektró csapatát, 9:3-ra a székelyudvarhelyi Iskolás Sportklubot, majd 9:5-re kikapott a Medgyesi Romgaztól egy eléggé balszerencsés mérkőzésen, hiszen hét mérkőzést is 3:2-re veszítettek el a Dobolyi-tanítványok.

A hét végén, szombaton és vasárnap a kézdivásárhelyi új sportcsarnokban rendezik meg az országos gyerekbajnokság egyéni küzdelmeit, döntőit. Hinni merjük, hazai környezetben, hazai érmekkel ünnepelhetjük az új létesítményt. Sok sikert, asztaliteniszezőink!

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 755
szavazógép
2007-10-15: Sport - Tibodi Ferenc:

Sió Kupa-győztes a Mikes Kelemen ISK (Kosárlabda)

A Magyarországon turnézó, újdonsült A-osztályos női kosárlabdacsapatunk Szekszárdon részt vett a Sió Kupa nemzetközi tornán. Méghozzá nagyszerű teljesítménnyel, hiszen valamennyi ellenfelét legyőzve elnyerte a trófeát. Eredményei: a Budapesti SE-vel 72—59, a Zágrábi Medvescsakkal 66—55, a döntőben pedig a Budapesti Vasassal 74—49.
2007-10-15: Sport - Áros Károly:

Túl az első versenyszakaszon (Kézilabda, Junior III.)

Junior III-as fiúk: a Madison Travel a Fogarasi ISK-val 21—30, a Brassói Dinamóval 29—20, Oneşti-tel 32—20, a Brassói Sportlíceummal 32—9.