Elhalálozás

2007. október 17., szerda, Elhalálozás
Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy az ikafalvi születésű, kézdivásárhelyi

SZABÓ ZOLTÁN

szerető szíve életének 61., házasságának 39. évében megszűnt dobogni.

Temetésére 2007. október 18-án, csütörtökön 14 órakor kerül sor a kézdivásárhelyi római katolikus ravatalozóháztól a református egyház szertartása szerint.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

A gyászoló család

7249666

Részvétnyilvánítás

A kézdivásárhelyi egykori tanítóképző 1954-ben végzett IV. B osztályos tanulói őszinte részvétüket fejezik ki a gyászoló családnak MÁRK MATILD született KISS elhunyta alkalmából.

S. L.

A Kovács családnak őszinte részvétemet fejezem ki Lenke néni elhunyta alkalmából. Gondolatban veletek gyászolok.

Bíró Zoltán és családja

F. Cs.

Köszönetnyilvánítás

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik drága halottunk, KOVÁCS LENKE temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak, és együttérzésüket fejezték ki.

Gyászoló családja

2504084

Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik szeretett halottunk, MÁRK JÁNOS elhunyta alkalmából részvétükkel és a kegyelet virágaival osztoztak fájdalmunkban.

A gyászoló család

4200326

Megemlékezés

Kegyelettel emlékezünk drága jó édesanyánkra, az ikafalvi DOMBI KATALINRA halálának hatodik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Gyermekei és unokái

7249352

Kegyelettel emlékezünk CSULAK ISTVÁNRA, a drága férjre, édesapára, nagytatára, akit egy évvel ezelőtt, 2006. október 20-án kísértünk utolsó útjára. Megállt egy szív, mely értünk dobogott, elmentél tőlünk, mint lenyugvó Nap, de a szívünkben örökké élni fogsz. Megtört szívvel, mély tisztelettel állunk a sírod körül. Téged elfelejteni soha nem fogunk. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

7249658

Fájdalommal emlékezünk a szárazajtai id. MÁTHÉ IMRÉRE halálának 17. évfordulóján. Nyugodjék békében.

Szerettei

4200169

Fájó szívvel emlékezünk a kilyéni ELEKES SÁNDORRA, akit ma öt éve kísértünk utolsó útjára. Megállt egy szív, amely élni vágyott, pihen egy áldott kéz, mely dolgozni imádott. Elmentél tőlünk, mint lenyugvó nap, nem is tudod, mennyire fáj hiányod, soha nem felejtünk, biztosan tudod. Jóságos szíved pihen a föld alatt, minden érted hulló könnycsepp nyugtassa álmodat. Pihenése legyen csendes.

Szerettei

4200267

Szívünk mély fájdalmával emlékezünk ifj. SZAKÁL FERENCRE halálának nyolcadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos szülei és testvére

4200337

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 2615
szavazógép
2007-10-17: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Színház
A sepsiszentgyörgyi színház kamaratermében ma 19 órától Ruszuly Éva egyéni előadóestjének — Visky András: Júlia — előbemutatója. Jegyek elővételben a pénztárnál.
2007-10-17: Magazin - Kelemen László:

Fecskéket mentettek

Még frissek a nyári emlékek, sokan egy jól szervezett nyári vakáció, külföldi nyaralás, kirándulás emlékei hatása alatt vannak, és ez ad erőt nekik a napi munkára egy ideig. Emlékszem, gyermekkoromban nyáron magnóra vettem a fecskék csivitelését, és ősszel-télen, mikor hiányukat éreztem, csak bekapcsoltam a magnót, így újra átéltem a nyár hangulatát. Ilyenkor mindig jobban teltek a napok.