MinifociAz Ifjúsági FC az első

2007. október 18., csütörtök, Sport

Az Ifjúsági FC az új listavezető a sepsiszentgyörgyi C-osztályos pontvadászatban, miután a 10. fordulóban kétgólos különbséggel nyert a Puskázók ellen, és az elmúlt heti éllovas — a Spartanii — vereséget szenvedett a Csipet Csapattól.

Dobogós helyre lépett elő az Unical & Dr. Office (UDO) is, amely 2—1-re verte meg ellenfelét. A legtöbb gól — szám szerint 14 — a Jamaica—Wink mérkőzésen esett, a legkevesebb pedig az UDO—Csifa összecsapáson. A forduló eredményei: Trauma Team—FC No. 1. 2—7, Jamaica—Wink 10—4, Ifjúsági FC—Puskázók 3—1, Joga Momito—IGO I. 6—3, Csipet Csapat—Spartanii 6—5, Sky—Milan 3—1, Phoenix—AZ 6—0, Dava—Real 3—2, Unical & Dr. Office—Csifa 2—1, Riske—Boca Junior 2—5. Az élmezőny: 1. Ifjúsági FC 24 p., 2. UDO 24 p., 3. Spartanii 23 p.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 753
szavazógép
2007-10-18: Sport - Tibodi Ferenc:

Újra itthon (Futsal)

B-osztályos futsalcsapatunk az elmúlt hét végén megszerezte első bajnoki pontját, miután hazai pályán 8—8-as döntetlent játszott Piskiteleppel. A szentgyörgyi fiúk akár meg is nyerhették volna az összecsapást, de sajnos, nem így történt...
2007-10-18: Sport - Áros Károly:

Labdarúgás, megyei bajnokság

Tamásfalva—Papolc 1—0
Megbotlott az éllovas Papolc, méghozzá a rangsor második felében tanyázó Tamásfalva otthonában. Nem meglepetés — mondják a szemtanúk —, hiszen ezen a találkozón gyenge játékkal rukkolt elő az éllovas, a találkozó egyetlen gólját Csíki szerezte a 78. percben.