TeniszNalbandian legyőzte Federert

2007. október 22., hétfő, Sport

Az első helyen kiemelt, címvédő Roger Federer három játszmában kikapott az argentin David Nalbandiantól a 2,45 millió dollár összdíjazású, madridi fedett pályás férfi tenisztorna döntőjében.

A Mestersorozat nyolcadik állomásán a dél-amerikai kiválóság lett az első játékos, aki el tudta venni a 38-szor rontó bázeli szupersztár adogatását a héten. Mivel három brék is sikerült neki, szetthátrányból fordítva diadalmaskodott, és megszerezte első Mester-trófeáját. A svájci klasszis és argentin riválisa 15. alkalommal mérkőzött egymással ATP-tornán, Federer 8—7-re vezet. A döntő eredménye: Nalbandian—Federer 1:6, 6:3, 6:3.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1735
szavazógép
2007-10-22: Sport - x:

Aranylabda: az ötven jelölt (Labdarúgás)

A France Football francia szaklap nyilvánosságra hozta annak az ötven labdarúgónak a nevét, akik idén elnyerhetik az Aranylabdát. A sportág egyik legnagyobb egyéni elismerésének számító díjat idén először a világ bármely pontján futballozó labdarúgó megkaphatja, korábban a legjobb Európában játszó klasszis vehette át.
2007-10-23: Magazin - Kisgyörgy Zoltán:

Miről mesélnek a vándorkövek?

Levélben kérdezte egy bodoki olvasónk, milyen eredetűek azok a hatalmas, ember által alig megmozdítható kövek, melyek a homokbányákból kerültek-kerülnek ki. Hasonló kérdést fogalmazott meg egyik szotyori olvasónk is.