Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Kiköltöznek a magántulajdonból

2007. október 30., kedd, Közélet
Kormánytámogatással felújítják a zabolai központi óvodát.

Ádám Attila Péter polgármestertől megtudtuk: az épületben központi fűtést szerelnek, felújítják a tetőszerkezetet, a régi villanyhálózat alumíniumvezetékeit rézdróttal helyettesítik, a régi ajtók és ablakok helyébe hőszigetelő nyílászárókat szerelnek, és az épület beosztását is módosítják, új termeket létesítenek a román alsó tagozat és óvoda számára. Utóbbi olyan épületben működött, mely a Mikes családé volt, és visszakerült az örökösök tulajdonába. Az örökösök ugyan nem kérték, hogy az oktatási intézmény kiköltözzék az épületből, de közpénzből egy lej sem fordítható karbantartásra. (bodor)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2463
szavazógép
2007-10-30: Közélet - x:

Betörtek hat rendelőbe

Betörték a sepsiszentgyörgyi Olt utcai orvosi rendelők ajtaját, felforgatták a berendezést, a legnagyobb kárt ellenben azzal okozták a múlt csütörtöki tolvajok, hogy elvitték dr. Szmolka Márta hordozható számítógépét a rajta lévő adatokkal együtt.
2007-10-30: Világfigyelő - x:

Német koalíciós viszály

Élesen bírálták, és baloldali irányváltással vádolták a Német Szociáldemokrata Pártot (SPD) tegnap a koalíciós partner konzervatív pártok, a CDU és a CSU vezetői. Az SPD több magas rangú politikusa igyekezett cáfolni a vádakat, hangoztatva, hogy a párt kitart a nagykoalíció mellett.