Kovásznán letépték Tőkés plakátjait

2007. november 9., péntek, Közélet

A Magyar Polgári Szövetség (MPSZ) kovásznai szervezete arról tájékoztatott, hogy Kovásznán a hivatalosan kijelölt helyekről letépték Tőkés László püspök, független európai parlamenti jelölt választási plakátjait.

Cseh Béla, az MPSZ orbaiszéki elnöke közölte: a plakátokat megbízottjaik november 5-én 9 órakor ragasztották ki a választási törvény által meghatározott kampánytáblákra. A plakátok három óra alatt még a polgármesteri hivatal előtti pannóról is eltűntek, pedig a törvény előírja ezek folyamatos őrzését és védelmét. A Tőkés püspök plakátjai előtt kiragasztott RMDSZ-es plakátok a pannókon épek és sértetlenek. Érti ezt valaki?

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 753
szavazógép
2007-11-09: Közélet - Iochom István:

Öregek vagyunk, de nem hülyék

November 7-én, szerdán Antal Árpád és Tamás Sándor háromszéki képviselők szervezésében a sepsiszentgyörgyi Sugás nyugdíjas érdekvédelmi szervezet és a kézdivásárhelyi Maassluis Nyugdíjas Klub meghívására a háromszéki városok nyugdíjasaival találkozott Kerekes Károly, a képviselőház szociális bizottságának titkára.
2007-11-09: Közélet - Páljános Mária:

Megvesztegetési kísérlet

A múlt hét végén egy rendőr feljelentése nyomán a megyei korrupcióellenes hivatal tisztjei a megyei törvényszék mellett működő ügyészség által kijelölt ügyész irányításával, a brassóiak műszaki támogatásával tetten értek egy vargyasi lakost, aki rendőrt próbált megvesztegetni körülbelül 400 lej értékű termékekkel.