BirkózásOrszágos bajnok a Kós Károly ISK

2007. november 19., hétfő, Sport

A várakozásoknak megfelelően a kadett korosztályban sem találtak legyőzőre a sepsiszentgyörgyi birkózó leányok, ezúttal a Kós Károly Iskolaközpont-ISK színeiben hengerelték le — háromszor is 10—0-ra győztek, a legszorosabb eredményük a 7—3 volt — a csapatbajnokság döntőjének mezőnyét.

Kadett leányok országos csapatbajnoksága:

1. és országos bajnok Sepsiszentgyörgyi Kós Károly Iskolaközpont-ISK

2. Romani Atletico Sport Club

3. Craiovai Municípiumi Sport Club

4. Botoşani-i Sportlíceum

5. Kolozsvári Jövő Iskolás Sportklub

6. Dévai Iskolás Sportklub.

A bajnokcsapat: Tatár Andrea (38 kg), Cătălina Rotaru (40 kg), Incze Kriszta (43 kg), Valentina Predi (46 kg), Nicoleta Bogăşieru (49 kg), Cătălina Predoi (51 kg), Mihaela Munteanu (56 kg), Tatár Otília (60 kg), Adina Popescu (65 kg), Anamaria Cojan (70 kg). És végül a három edző: Hatos Péter, Kertész Dávid és Mátéfi Árpád. Valamennyiüknek gratulálunk.

Éremtermésben csodálatosan gazdag év vége felé közelednek birkózóink, élükön a leányokkal, nem mondva le az utolsó aranyról sem, melyet a Szuperliga kínál. Ehhez is sok sikert, leányok!

(áros)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1789
szavazógép
2007-11-19: Közélet - Mózes László:

A hétvége hírei

Kiutasított román állampolgárok
Összesen 117 román állampolgár kiutasítását rendelték el az olasz hatóságok két hét alatt, amióta az olasz kormány rendeletet hozott a társadalomra veszélyesnek ítélt uniós állampolgárok kitoloncolásának megkönnyítéséről. Az érintett 117 román állampolgárból többen már elhagyták az országot, mások a hazatelepítésükre várnak, ismét másokat befogadó központokban helyeztek el. Hivatalos adatok szerint Olaszországban mintegy 342 000 román állampolgár él, de a Caritas katolikus segélyszervezet a számukat 556 000-re becsüli. Ez a szám növekvőben van, amióta Románia 2007. január 1-jén az Európai Unió tagja lett.
2007-11-19: Sport - Nagymohai:

Hová, hová, labdarúgás?

Mi tagadás, a szó igazi értelmében mellbe vágott a tizennegyedik forduló néhány eredménye: Illyefalva—Sepsiszentgyörgy 3—0 (ifjúságiak), 3—2 (felnőttek), Zágon—Kézdivásárhelyi SE 13—1 (felnőttek, nem a kézdivásárhelyiek veresége a lélegzetelállító, hanem a vereség aránya).