AsztaliteniszKanabé Szilárd a második

2007. november 19., hétfő, Sport
A Kézdivásárhelyi SE asztalitenisz-termében megrendezett Secuiana Kupa színvonalas, látványos küzdelmekkel szórakoztatta a sportág szerelmeseit.

Az ország egész területéről ide sereglettek a serdülő korosztályú asztalitenisz-palánták. A két napon át tartó viadal végül is a besztercei Gălăţeanu sikerét hozta, aki a döntőben a kézdivásárhelyi Kanabét 4—1-re győzte le, megszerezve ezzel a konfekció­gyár felajánlotta szép trófeát, s vele az értékes ajándékot. Ajándék tekintetében egyébként bőkezű volt a sportágat egész évben támogató gyár.

A Secuiana Kupa-2007 győztese:

1. Răzvan Gălăţeanu (Besztercei CSM)

2. Kanabé Szilárd (Kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub)

3. Cristian Cucean (Medgyesi Romgaz)

Buzăui edzőtáborba utazott Dobolyi Aladár és három tanítványa: Kanabé Szilárd, Veress Zoltán, Turóczi András, akik a táborozást követően november 30.—december 2. között részt vesznek Portugália nyílt asztaliteniszversenyén. (-ros)

Hozzászólások
Szavazás
Készül-e ön nyaralni idén?eredmények
szavazatok száma 693
szavazógép
2007-11-19: Sport - Nagymohai:

Hová, hová, labdarúgás?

Mi tagadás, a szó igazi értelmében mellbe vágott a tizennegyedik forduló néhány eredménye: Illyefalva—Sepsiszentgyörgy 3—0 (ifjúságiak), 3—2 (felnőttek), Zágon—Kézdivásárhelyi SE 13—1 (felnőttek, nem a kézdivásárhelyiek veresége a lélegzetelállító, hanem a vereség aránya).
2007-11-19: Sport - x:

Kilenc aranyérem (Cselgáncs)

és három bronz a Veres László vezette Nagy Mózes Sportklub cselgáncsozóinak mérlege a Szatmárnémetiben sorra került 11. Unió Kupa vetélkedőjén.