Futsal

2007. november 19., hétfő, Sport

B-OSZTÁLY

Piskitelep—Spicom

0—3

Játék nélkül szerzett újabb három pontot a sepsiszentgyörgyi B-osztályos futsalcsapatunk, amely vasárnap Piskitelepre látogatott el. Bokor János elmondása szerint a házigazdák nem tudták biztosítani a mérkőzés megfelelő orvosi ellátását, így elvesztették a mérkőzést.

EB, PORTUGÁLIA

Román győzelem

a nyitónapon

A Portóban zajló kontinensviadal nyitónapjának második mérkőzésén Románia 8—4-re páholta el Csehországot. A csoport másik összecsapása gól nélküli döntetlennel fejeződött be a házigazda Portugália és az egy eb-címmel büszkélkedő Olaszország között. A B-csoportban Spanyolország 6—4-re verte meg Ukrajnát, a szerbek pedig 5—3 arányban kaptak ki az oroszoktól. Az A jelzésű kvartett második csoportmérkőzésére vasárnap délután került sor, s a Jakab Zoltán irányította román válogatott Olaszországgal mérkőzött meg, a portugálok pedig a csehek ellen léptek pályára. Ma az ukrán—orosz meccs nyitja meg a küzdelemsorozatot, a B-csoport második találkozóját pedig Spanyolország és Szerbia játssza.

(t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1815
szavazógép
2007-11-19: Sport - x:

Mezei futóverseny (Atlétika)

A Nemzeti Kábítószer-ellenes Szövetség Kovászna Megyei Irodája, a háromszéki tanfelügyelőség, a sportigazgatóság, a Román Olimpiai Akadémia Kovászna megyei fiókja és a Nicolae Colan Általános Iskola közös szervezésében tartották meg a Dohányzásmentes Nap és az Iskolás Sport Nemzeti Olimpiája keretén belül a mezei futóverseny megyei szakaszát.
2007-11-19: Sport - x:

Megkezdődött a Barátság Kupa (Teke)

November 12-én a kézdivásárhelyi tekepályán megkezdődött a Barátság Kupa nevet viselő, 22 fordulós amatőr tekebajnokság, melyre tizenegy városi és vidéki, zömében kézdiszéki tekecsapat nevezett be.