KosárlabdaItthon játszanak a B-osztályos fiúk és az ifi I-es lányok

2007. november 22., csütörtök, Sport

A hét végén újra kosárlabda-,,maratonnak" ad otthont a Mikes Kelemen Főgimnázium Bogdán Antal Sportterme.

A kis kosarasok mellett hazai közönség előtt lép pályára a Váncsa Albert vezette B-osztályos férfi-gárda, és a Pál Mária irányította ifi I-es lánycsapat. A program: szombat: 8.30 Kós Károly ISK—Nagy Mózes SK (fiúk, ifi III.), 10.00 Kós Károly ISK—Nagy Mózes SK (fiúk, ifi II.), 12.00 Kós Károly ISK—Brassói Galaktika (B-osztály); vasárnap: 8.30 Károly ISK—Nagy Mózes SK (ifi III.), 10.00 Kós Károly ISK—Nagy Mózes SK (ifi II.), 12.00 Mikes Kelemen ISK—Brassó (ifi I.). A Mikes Kelemen ISK ifi II-es és III-as lánycsapatai pénteken és szombaton idegenben vendégszerepelnek, a dupla forduló házigazdája pedig a Szászrégeni ISK.

Szombaton a céhes városbeli B-osztályos együttes is otthon játszik, a KSE ellenfele a Braşovia lesz. A találkozóra a Turóczi Mózes Általános Iskola sporttermében kerül sor 13.30 órától. A nagyok mellett a felső-háromszéki csapat ifi lányai is pályára lépnek, a kézdivásárhelyi gárda ellenfele a szászrégeni For You csapata lesz.

A hét végén zsinórban harmadik mérkőzését játssza idegenben megyeszékhelyi A-osztályos női kosárlabdacsapatunk, a Mikes Kelemen ISK. A Váncsa Kató vezette gárda a 7. fordulóban Jászvásárra látogat, ahol a Naţionallal mérkőzik meg. Könnyű meccsnek ígérkezik a hét végi összecsapás, hiszen a háromszékiek ellenfele a rangsor alsóházában tanyázik csupán egy megnyert mérkőzéssel. A forduló rangadóját Rm. Vâlceán rendezik meg, ahol a CET Govora az Alexandriát fogadja. A listavezető Arad Désre látogat el, a bajnokságot jól kezdő Kolozsvár pedig Nagyváraddal mérkőzik meg. A hat összecsapás után az első négy helyezett: 1. Arad 12 pont, 2. Govora 11, 3. Alexandria 11, 4. Mikes Kelemen ISK 10.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 2631
szavazógép
2007-11-22: Sport - Tibodi Ferenc:

Kikapott a listavezető (Futsal)

Vereséget szenvedett a marosvásárhelyi City’US gárdája a B-osztályos futsalbajnokság nyolcadik fordulójában.
2007-11-22: Sport - Áros Károly:

Labdarúgás, megyei bajnokság

Papolc kikapott
A hét végi fordulóban az éllovas Kilyén pihent, az ,,üldöző" Papolc viszont játszott, méghozzá azzal a reménnyel, hogy megszerzi a három pontot, s közelebb nyomul az élen állóhoz.