Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Médiabefutó, 2012

2012. április 18., szerda, Magazin

A Médiabefutó, 2012 országos tehetségkutató verseny helyi szakaszán szombaton Sepsiszentgyörgyön a Kónya Ádám Mű­velődési Házban tizenhárom háromszéki produkció versengett a rendezvénysorozat eddigi legjobb hangulatú, telt házas előadásán.

  • A V. U. B.
    A V. U. B.

A rendkívül változatos, többek között színházi jeleneteket, rappelést, rock and rollt, népdalt, dobszólót, klasszikus zongoraetűdöt és két Adele-dalt is felvonultató verseny végén Deszke Otília, Kocsis István, Szász Ági, Fazakas Alpár, az Igaz szawak és a V. U. B. – Ver­seny után borozunk jutott tovább a május 4-i székelyudvarhelyi regionális döntőbe az RMDSZ és a Transindex által szervezett vetélkedőn.
A színpadi vetélkedőkkel párhuzamosan dj remix verseny is beindult a Médiabefutó honlapján, amelyen a Role és a Katapult zenekar egy-egy dalát gondolhatják újra a vállalkozó kedvű lemezlovasok, akikre a NetMusic.ro jóvoltából értékes dj-felszerelések várnak.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 300
szavazógép
2012-04-18: Magazin - :

Elhunyt Palásthy György filmrendező

Életének 82. évében meghalt Palásthy György filmrendező, a Hahó, Öcsi!, A szeleburdi család és az Égigérő fű című film alkotója. A Balázs Béla-díjas filmrendezőt rövid, súlyos betegség után Budapesten érte a halál.
2012-04-18: Riport - B. Kovács András:

Svájcból hozott ötlet (LAM-történet)

Kinda Zalán háromszéki mezőgazdasági szakembernek van egy érdekes meglátása. A közismert, sokfelé megfordult szakértő szerint a székelyföldi mezőgazdaság abban tűnik ki, hogy – sportkifejezéssel élve – jól vette a rendszerváltás akadályát.