KarateVass Hunor László magyar bajnok

2007. november 26., hétfő, Sport

Jó hírt kaptunk a WKF Magyar Csapatbajnokságról. Az Arashi SE, melynek tagja a sepsiszentgyörgyi születésű Vass Hunor László, magyar bajnoki címet szerzett.

A részletekről hadd meséljen maga a bajnok: ,, Az Arashi SE felállása: Guba Milán, Vass Hunor, Koburger Soma, Domján Áron. Az első körben az Életerő SE cspatát győztük le: Vass 9—0, Guba 10—0, Domján 5—1. ,,A második körben a tavalyi ezüstérmes csapattal, a Fighter SE-vel küzdöttünk meg: Vass 3—1, Guba 2—4, veszít, Koburger 5—2, így már csak a döntő maradt hátra, ahol a BVSC csapatával álltunk szembe: Vass 6—2, Guba 7—1, mivel döntő volt, és már megvolt a két győztes meccs, a harmadikat nem kellett lejátszani. Így lettem magyar bajnok az Arashi SE színeiben. Következő lépés az olaszországi stílus Európa-bajnokság — december 1—2 —, melyet Velencében rendeznek meg. Román színekben fogok indulni, és minden tőlem telhetőt megteszek a dobogóra kerülés érdekében."

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 756
szavazógép
2007-11-26: Sport - Áros Károly:

Egy arany, -négy ezüstérem (Cselgáncs)

Déván vendégszerepeltek a Nagy Mózes Sportklub cselgáncsozói. Mesterük, Veres László öt versenyzővel vett részt a Vár Kupa rendezvényen.
2007-11-26: Sport - Áros Károly:

Együtt a mezőny (Labdarúgó Európa-bajnokság, 2008)

November 21-én pont került az Európa-bajnoki selejtezők maratoni küzdelmének végére. Ötven csapat rajtolt ― kettő élvezte a házigazda szerepével járó előnyt ― tizennégy továbbjutást biztosító helyért.