GyeplabdaMásodikok a mikós lányok

2007. november 26., hétfő, Sport

A Székely Mikó Kollégium U12-es lánycsapata az elmúlt hét végén Brassóban vendégszerepelt, ahol egy hármas tornán vett részt. Az eredmények: Rădăuţi—Székely Mikó Kollégium 2—1 és 2—2, Bukarest—Szé­kely Mikó Kollégium 0—3 és 0—1.

A torna végső rangsora: 1. Rădăuţi, 2. Székely Mikó Kollégium, 3. Bukarest. A szentgyörgyi együttes: Könczei, Szilágyi, Dézsi, Keresztes E., Keresztes Sz., Timau, Bölöni, Máthé, Horváth, Kónya, Kiss, Kese, Ábrahám. A Székely Mikó Kollégium U12-es fiúcsapata is részt vett a Cenk alatti városban megszervezett viadalon, amelyet a negyedik helyen zárt Bukarest, a Rapid és Brassó mögött. A küzdelemsorozat ötödik helyezettje Marosvásárhely volt. A megyeszékhelyi gárda: Daczó, Demeter, Tóth, Farkas, Imreh, Oláh, Illyés, Kocsis, Tőkés. Mindkét csapat edzője Jakab Benke Hajnalka.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1735
szavazógép
2007-11-26: Sport - x:

39. Elekes Dezső-emlékverseny (Sakk)

Befejeződött az első minőségi csoport küzdelme. A végső győzelmet Teodor Scridon mesterjelölt szerezte meg.
2007-11-26: Sport - Áros Károly:

Sporttermet avattunk

,,Nyisd ki, babám, az ajtót, csendesen, mert meghallják a szomszédok..." — zengte a kézdivásárhelyi Tanulók Klubjának zenekara, s közben Kiss Katalin (ma is a női magasugrás megyei csúcstartója) mazsorettjei birtokukba vették a ,,táncparkettet" (de most már nevezzük játéktérnek), hogy megadják a jelt az ünnepélyes sportterem avatójának megkezdésére. Mi tagadás, jó bemelegítést, ráhangolást végeztek. Köszönjük, kézdiek!