Belföldi hírek

2007. november 27., kedd, Belföld
Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1458
szavazógép
2007-11-27: Belföld - Farcádi Botond:

Belföldi hírek

Ungureanu lehet a külügyi hírszerzés vezetője
Mihai Răzvan Ungureanu volt külügyminisztert javasolta Traian Băsescu államfő a Külügyi Hírszerző Szolgálat vezetői tisztségének betöltésére. A külügyi hírszerzésnek március óta nincs vezetője, miután a korábbi elnök, Claudiu Săftoiu a telefonlehallgatások botránya miatt lemondott.
2007-11-27: Belföld - x:

Hírsaláta

KIÜTÖTTEM A NAGYROMÁNIA PÁRTOT. Az EP-választások becsült eredményeinek kihirdetése után a nagyváradi kampányközpontban már órák óta ünnepelték Tőkés Lászlót, és különböző vérmérséklettel szidták az RMDSZ-t, amikor a püspök az őt méltatók másodpercnyi szünetét kihasználva felkiáltott: ,,És kiütöttem a Nagyrománia Pártot." Az egykor rettegett magyarfaló párt majdnem fél százalékponttal kevesebbet szerzett Tőkés Lászlónál. (Index.hu)