AsztaliteniszPortugáliában

2007. november 29., csütörtök, Sport

A Dobolyi Aladár szövetségi edző vezette román ifjúsági és serdülőválogatott — soraiban a kézdivásárhelyi Turóczy Andrással, Kanabé Szilárddal és Veres Zoltánnal — a hét végén Portugáliában, még pontosabban Tavirában áll asztalhoz a távoli ország nemzetközi bajnokságán. Lesz tehát, amiért szorítanunk a hét végén. Sok sikert, gyerekek!

December 9-én rendezik meg Medgyesen a hagyományos és ugyanakkor rangos Angelescu-emlékversenyt felnőtt, ifjúsági és serdülő korosztályú asztaliteniszezők részvételével. Mindhárom korosztályban versenyre kelnek az országos rangsor 1—16. helyezettei. Tehát itt is jelen lesznek a kézdivásárhelyi asztaliteniszezők.

És végül egy kimondottan megyei vonatkozású hír: december 8-án 10 órától kerül sor Kézdivásárhelyen a KSE-teremben a megyei egyéni bajnokságra. Részt vehetnek a megye asztalitenisz-kedvelői (nem leigazolt asztaliteniszezői) gyerek, ifjúsági, felnőtt és veterán korosztályban. Nevezni a helyszínen lehet a verseny napján 9 órától. Sportbarátok, ne hagyjátok ki! (-ros)

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4369
szavazógép
2007-11-29: Sport - x:

Az utolsó őszi forduló (Futsal)

December 2-án, vasárnap játssza utolsó őszi fordulóját sepsiszentgyörgyi B-osztályos futsalcsapatunk, a Spicom.
2007-11-29: Sport - x:

Tisztes helytállás (Kézilabda, ifjúsági II-es fiúk)

A Brassói Dinamo rendezte harmadik teremtornán mindkét férfi ifjúsági II-es csapatunk tisztes helytállással szerepelt, s e szereplés eredményeként a Kós Károly ISK továbbra is őrzi harmadik helyét, a Madison Travel pedig az ötödik helyet foglalja el.