Hogy mik vannak!Szülés mobiltelefonfénynél

2007. december 1., szombat, Magazin
Tucatnyi mobiltelefon fényénél szült egy asszony Oroszországban áramszünet miatt. Az asszony nem otthon vajúdott, hanem Selehov városának szülészetén.

Amikor az egész település sötétségbe borult, bekapcsoltak ugyan a kórház vészaggregátorai, mégsem jutott éppen abba a szobába áram, ahol a kismama éppen szült, méghozzá komplikációkkal. A talpraesett bábák villámgyorsan begyűjtöttek egy halom mobiltelefont kollégáiktól, és azokkal világítottak az orvosoknak, akiknek sikerült megbirkózniuk feladatukkal. A gyermek és anyja jól van — adta hírül az orosz sajtó.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1522
szavazógép
2007-12-01: Magazin - x:

Szentimentális regény Robbe-Grillet módra

Vérfertőzés, pedofília, kínzás tölti ki a legutóbbi évek legsokkolóbb regényét, amelynek szerzője, Alain Robbe-Grillet, a francia ,,új regény" nagy öregje álnokul a Szentimentális regény címet adta, holott érzelmeknek nyoma sincs benne.
2007-12-03: Máról holnapra - Farcádi Botond:

A nagy átverés

Kedves választóim. Mindenekelőtt megköszönöm Önöknek, hogy egy hónapon keresztül eltűrték, hogy óriásplakátokról, hirdetőoszlopokról mosolyogtam Önökre.