Atlétika17. Mikulás-futóverseny

2007. december 6., csütörtök, Sport

December 8-án a sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör — a Kovászna Megyei Sportigazgatóság és több megyeszékhelyi magánvállalkozó segítségével — immár 17. alkalommal rendezi meg a hagyományos Mikulás-futóversenyt.

A viadalt három korosztályban hirdették meg: óvodások, I—II. és III—IV. osztályosok — külön lányoknak és külön fiúknak. Nevezni a verseny helyszínén, a megyei könyvtár előtt felállított titkárságon lehet 9 órától. Nevezési díj: 1 lej. Előreláthatólag a megmérettetés 10 óra 30 perckor kezdődik. Lesz tombola, a korosztályok első három helyezettje különdíjat is kap.

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4344
szavazógép
2007-12-06: Sport - Áros Károly:

Félig sikerült tanácskozás

December 5-én 10 órakor kellett volna megkezdődjön a megyei sportigazgatóság konzultatív tanácsának ülése. Kellett volna, mert ez a ,,tanács" egyszerűen nem akart összejönni.
2007-12-06: Sport - Áros Károly:

Szavazzunk 2007 legjobbjaira

Még két hét — s ez olyan rövid idő — áll rendelkezésünkre, hogy lerójuk tiszteletünket, elismerésünket, hogy kifejezzük köszönetünket sportolóink előtt a lassan mögöttünk maradó esztendőben vidékünk sportdicsőségének öregbítésében véghez vitt tetteikért — bajnoki címekért, érmekért, nemzetközi porondon aratott sikereikért.