Vonat elé hajtott

2012. szeptember 24., hétfő, Közélet

Vonat elé hajtott a CV 04 POV rendszámú Dacia Berlina típusú személygépkocsi Bodzafordulón szombat délután 5-kor.

  • A gépkocsit magával sodorta a vonat                          Fotó: Katasztrófavédelmi Felügyelőség
    A gépkocsit magával sodorta a vonat Fotó: Katasztrófavédelmi Felügyelőség

 A gépkocsivezető nem állt meg a vasúti átkelőnél, noha andráskereszt és stoptábla is figyelmeztette a kötelező megállásra. A Regiotrans Brassóból Bodzafordulóra közlekedő délutáni járata elkapta az autót, s mintegy húsz métert sodorta maga előtt. A kocsi utasát, egy 49 éves hölgyet feszítővágóval szabadítottak ki a katasztrófavédelmi felügyelőség bodzafordulói egységének munkatársai, majd a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórházba szállították.                                                         (sz.)
 

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1503
szavazógép
2012-09-24: Közélet - :

Gyújtogatás Bibarcfalván

Szombatról vasárnapra virradó éjjel leégett egy csűr Bibarcfalván.
2012-09-24: Kultúrkert - Mózes László:

Hamlet, testközelből

Rendhagyó tanévnyitónak is beillene a hamlet.ws című színházi előadás annak a mintegy százötven középiskolás diáknak, aki múlt kedden végignézte a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtárban. A budapesti Krétakör Színház – a független társulat 1995 és 2008 között létezett – egyik utolsó produkcióját kifejezetten középiskolás diákok számára rendezte Schilling Árpád. Az előadás öt éve él, többnyire iskolákban mutatják be.