BirkózásEzüstérmes az MSC

2007. december 10., hétfő, Sport

A Szuperliga csapatversenyének döntőjét vívta meg a hét végén az MSC női birkózócsapata: Bukaresti Steaua―Sepsiszentgyörgyi MSC 5―2. Jól kezdtek Mátéfi Árpád leányai, 2―2-ig még együtt volt a csapat, aztán váratlanul közbejött egy ballépés, majd egy bírói tévedés", s ezzel el is úszott az aranyérem. Ezúttal az ezüstnek is örülnünk kell.

Mi tagadás, nincs is olyan rossz színe. Az ezüstérmes leányok: Tatiana Lupşa, Valentina Predi, Mihaela Munteanu, Tatár Otília, Elena Rusu, Bianca Ianculovici, Adina Popescu, Roxana Ianculovoci és Anamaria Cojan. Soha rosszabb befejezése ne legyen egy bajnoki idénynek. Gratulálunk!

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1555
szavazógép
2007-12-10: Sport - Áros Károly:

Szavazzunk 2007 legjobbjaira

Még két hét — s ez olyan rövid idő — áll rendelkezésünkre, hogy lerójuk tiszteletünket, elismerésünket, hogy kifejezzük köszönetünket sportolóink előtt a lassan mögöttünk maradó esztendőben vidékünk sportdicsőségének öregbítésében véghezvitt tetteikért — bajnoki címekért, érmekért, nemzetközi porondon aratott sikereikért.
2007-12-10: Sport - Áros Károly:

Mikulás-kupa Bodokon

A hét végén, szombaton és vasárnap a bodoki sportteremben minifoci Mikulás-kupát rendeznek — értesítette lapunkat Pál József, a bodoki csapat gólzsákja.