Kosárlabda, ifjúsági, lányokMikes Kelemen ISK—Gyulafehérvár 78—50

2007. december 10., hétfő, Sport

Bogdán Antal Sportterem, közel harminc néző. Játékvezetők: Stroe S. (Brassó), Pap D. (Sepsiszentgyörgy). Mikes: Csillag 5, Vancea 13 (1x3), Veres 6, Sinka 17, Bocskai 16 (1x3) — Jecza, Sólyom 6, Plugor 1. Kerekes, Miska 6, Mikó 8 (2x3). Edző: Pál Mária. Gyulafehérvár: Mezei 5 (1x3), Legian 4, Cârstea 16 (1x3), Balga 16, Mărginean — Truţă, Ruscear 2, Proja 1, Şurtga 4, Oargă, Alexandroaga 2, Sima. Edző: Marcu N.

A nagyon kiegyensúlyozott első negyedben fej-fej mellett haladtak a csapatok, a játékrészt pedig a házigazdák nyerték meg. A második negyedben megfordultak az erőviszonyok, a gyulafehérvári lányok rákapcsoltak, és pár perccel a szünet előtt átvették a vezetést. A hajrában viszont a Mikes-lányok higgadtabban játszodtak, és sikerült fordítaniuk. Az összecsapás harmadik negyede elsöprő szentgyörgyi fölényt hozott, Marcu N. tanítványai pedig tehetetlenül nézték vendéglátóik menetelését. Az utolsó negyedet is a házigazdák uralták, s csapatunk megérdemelten nyert. Szép volt, lányok! Gratulálunk a győzelemhez.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1541
szavazógép
2007-12-10: Sport - Tibodi Ferenc:

Désen is győztek a szentgyörgyi lányok (Kosárlabda, A-osztály)

Egy újabb fölényes győzelmet aratott a sepsiszentgyörgyi A-osztályos női kosárlabdacsapatunk — ezúttal Désen nyert 66—29 arányban.
2007-12-10: Sport - Áros Károly:

Bajnokavatás (Asztalitenisz)

Több mint harminc amatőr asztaliteniszező állt asztalhoz a kézdivásárhelyi KSE-teremben megrendezett megyei bajnokságon. Népesebb mezőnyre számított Dobolyi Aladár rendező, talán a beköszöntött tél, talán az anyagi háttér, talán a...