Sportgála Kézdivásárhelyen

2007. december 17., hétfő, Sport

Idén december 21-én 12 órai kezdettel a kézdivásárhelyi új sportcsarnokban szervezik meg a megyei sportgálát, melyen a Kovászna megyei sportigazgatóság díjazza az országos és nemzetközi versenyeken dobogós helyezést elért, az országos válogatottakban szereplő, illetve kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolókat.

A rendezvény 12 órakor Marian Şchiopu, a megyei sportigazgató és Török Sándor polgármester megnyitóbeszédével kezdődik. A sportolók díjazása után, 14 órakor fellép a helybeli Tanulók Klubjának moderntánc-csoportja, majd karate- és cselgáncsbemutatóra kerül sor. A gála végén a baróti Mozaik Tánccsoport mutatkozik be.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1374
szavazógép
2007-12-17: Sport - x:

Kézdivásárhely (Minifoci)

Az új sportcsarnok adott otthont a kézdivásárhelyi kispályás labdarúgó-bajnokság (A-csoport) első fordulójának: Scobar—Korol 5—4, Nagy Mózes—Novo 4—5, Valvex—Szentlélek 4—4, Sasok—Secuiana 2—3, a Lamex állt. (józsef)
2007-12-17: Sport - Áros Károly:

Második helyen a Nagy Mózes Sportklub (Asztalitenisz)

A kézdivásárhelyi KSE-teremben befejeződött az A-divíziós asztalitenisz-bajnokság csoportküzdelme.