Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Mandula Kézdivásárhelyen

2013. február 9., szombat, Kovakő - diákmelléklet

Január utolsó napján a sepsiszentgyörgyi után a kézdivásárhelyi EMI is beindította ifjúsági rádióműsorát. Az első adásban bemutatkoztak a helyi EMI tagjai, majd interjú hangzott el az elnökkel, Incze-Borbándi Johannával.

Következő műsorainkat programajánlóval indítjuk, olyan rendezvényeket emelünk ki, amelyek érdekelhetik a fiatalságot. Az ajánlót interjú követi, igyekszünk megszólítani azokat, akik munkásságukkal a város érdekeit szolgálják. Műsorunkat nyílt beszélgetéssel zárjuk, ahol a helyi EMI tagjai – egy adott témakörön belül – olyan dolgokra próbálják felhívni a figyelmet, amelyek megfelelnek az EMI értékrendjének. Tevékenységeinket az erdélyi magyarság nemzeti öntudatra ébredése, szülőföldjén való maradása, megerősödése és önrendelkezési jogának kivívása érdekében végezzük. A palettát, természetesen, magyar zenével is színesítjük.
Hallgasd te is a Mandulát minden szerdán 18 órától – rögtön a szentgyörgyi után – a Siculus Rádió 95-ös hullámhosszán, vagy akár online is, a Siculusradio.ro honlapon.

Tompa Réka

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1144
szavazógép
2013-02-09: Kovakő - diákmelléklet - :

Önkéntesség – túl minden határon!

Valamivel több, mint egy éve támadt az a gondolatom, hogy szeretnék önkéntes tevékenységet végezni, akár határainkon belül, akár azokon túl. Akkor még nem voltam teljesen tisztában azzal, mit is takar az önkéntesség fogalma.
2013-02-09: Közélet - :

Nem csitul a zászlóháború

Nem viszi előbbre Románia ügyeit a nacionalista kártya kijátszása – jelentette ki tegnap Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke, aki természetesnek ítélte, hogy a közösségek használják szimbólumaikat. Kelemen szerint ez nem ellenkezik az érvényes törvényekkel, és nem árt a román pol­gároknak vagy a román államnak.