Lung Zsolt a nyertes

2013. február 13., szerda, Közélet

Lung László Zsolt nyerte meg a kovásznai városi kultúrotthon menedzseri tisztségének betöltésére kiírt versenyvizsgát.

A tegnapi szóbelin a második legjobb jegyet kapta (8,58), de miután menedzseri tervét kilencesre értékelték, 8,79-es átlagával elnyerte a tisztséget. Második helyen Florentina Teaca végzett 8,33-as átlaggal (8,66-ot kapott tervére, 8,66-ot a szóbelin), harmadik Czilli Balázs 8,24-es átlaggal (8,16-os, illetve 8,33-as jeggyel). Az eredményhirdetést követően öt napig lehet fellebbezni, ha ezt senki nem teszi meg, a nyertes aláírhatja a városházával kötendő menedzseri szerződését. (Bokor)

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 981
szavazógép
2013-02-13: Közélet - Fekete Réka:

Diákszínpadból színházműhely (Húszéves az Osonó)

Egész éven át tartó rendezvénysorozattal ünnepel a húszéves sepsiszentgyörgyi Osonó, amely  Salamon András magyar szakos tanár kezdeményezésére diákszínjátszó körként indult 1993-ban a Mikes Kelemen Elméleti Líceumban, majd 1998-tól, Fazakas Misi színművész irányítása alatt, a később bekapcsolódott Muha Oszkár oktató és segédrendező segítségével fejlődött színházmű­hellyé. Márciusban Hobó, októberben Závada Péter lesz az Osonó vendége, a kettő között pedig meghívott vendégelőadásokkal, fotópályázattal, társulatok közötti rendhagyó vetélkedővel teszik színessé a jubileumi kultúrfolyamot.
 
2013-02-13: Közélet - :

Kecsketánc Bölönben

Bölönben azért is esemény a farsang, mert előtte-utána is rendezvényekre ad alkalmat, még a nagyböjti idő beállta előtt.