Angustia: újraválasztott vezetőség

2013. március 7., csütörtök, Közélet

Az esztelneki székhelyű Angustia Egyesület tegnap a kézdiszentléleki Petőfi Sándor Művelődési Ház emeleti kistermében tartotta évi közgyűlését.

Varga Attila, Esztelnek polgármestere, az egyesület elnöke beszámolt a múlt esztendei tevékenységekről, illetve a költségekről, majd ismertette a folyó év ütemtervét, a költségvetést, amit a tagság el is fogadott. Mivel az egyesülethez tartozó két községben, Kézdiszentkereszten és Gelencén változott a polgármester, a szükséges módosítást is jóváhagyták. Az egyesületi elnök a már meghirdetett hat intézkedést is ismertette. A tagság bizalmat szavazott az eddigi vezetőtanácsnak. (iochom)

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 971
szavazógép
2013-03-07: Közélet - :

Elnapolják a szoboravatót

Az eredeti elképzelés szerint március 15-én délután tartották volna meg a bronz turulmadárszobor avatását Gelencén a Hősök terén, de erre csak a június végén esedékes falunapok alkalmával kerül sor – tudtuk meg Cseh József polgármestertől.
2013-03-07: Közélet - :

Táborok révén ismerkednek

Kétéves programsorozat részeként a felvidéki Kőhíd­gyarmaton a MAG Polgári Társulás szervezésében vesz részt kézműves- és fazekastáborban ezen a héten a sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely néhány tagja és a Plugor Sándor Művészeti Líceum öt kilencedikes diákja.