KosárlabdaRomán Kupa

2008. január 7., hétfő, Sport

Január 11-e és 13-a között rendezik meg a kosárlabda Román Kupa első körét. A hazai szakszövetség decemberi döntése alapján a bajnokságban szereplő csapatok négy különböző tornán mérik össze erejüket a következő beosztás szerint:

a sepsiszentgyörgyi sportcsarnokban a Mikes Kelemen ISK, Jászvásár és Alexandria vív meg egymással, Kolozsváron a helyi csapat, Nagyvárad és Dés küzd meg a továbbjutásért, Bukarestben a fővárosi csapatok, a Rapid, az Olimpia és a Sportul Studenţesc lép pályára, míg Râmnicu Vâlceán a Govora, Arad és Târgovişte mérkőzik meg egy továbbjutó helyért. A megyeszékhelyi csoport mérkőzései: Mikes Kelemen ISK―Jászvásár (január 11.), Jászvásár―Alexandria (január 12.), Alexandria―Mikes (január 13.). A találkozókat előreláthatólag 18 órától rendezik meg, és az Alexandria—Mikes Kelemen ISK összecsapást a Telesport élőben közvetíti majd.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1446
szavazógép
2008-01-07: Sport - Áros Károly:

Messze van-e Sepsiszentgyörgy Pekingtől? (Atlétika)

Februárban lesz negyven éve (1968 februárjában), hogy a Megyei Tükör első számában megfogalmaztuk a kérdést: messze van-e Kézdivásárhely Mexikótól?
2008-01-07: Sport - x:

Január világversenyei

3—9.: vitorlázó 49-es világbajnokság, Sorrento
10—20.: szörfvilágbajnokság, Auckland