Félúton visszafordult a vonat

2013. november 14., csütörtök, Közélet

Hoppon maradtak kedd reggel a Kovásznáról Bereck irányába utazni óhajtó polgárok. A Sepsiszentgyörgyről 9.47-kor érkező Regiotrans vonat ugyanis nem ment tovább, visszatért a megyeszékhely irányába.

Az utasoknak nem volt más választásuk, lemondtak az utazásról, vagy más jármű után néztek. Tegnap telefonon próbáltunk érdeklődni az esetről a Regiotrans brassói irodájában. Nem szolgálhattak információval, így eletronikus levélben kértünk felvilágosítást, de lapzártáig nem válaszolt a vasúti szolgáltató. (Bokor)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Mit gondol a tanügyi sztrájkról?
eredmények
szavazatok száma 365
szavazógép
2013-11-14: Közélet - Farcádi Botond:

Címerek földje, Háromszék

Különleges virtuális utazáson vehettek részt mindazok, akik kedd este ellátogattak a Székely Nemzeti Múzeum Bartók Termébe, és meghallgatták Szekeres Attila István heraldikus előadását: lapunk munkatársa erdővidéki, sepsiszéki, felső-háromszéki műemlék épületek, közintézmények, kúriák, kastélyok falán található, valamint múzeumokban és levéltárban fellelhető címereket mutatott be.
 
2013-11-14: Közélet - :

Csendőrök az iskolában

Nevelő szándékú előadást tartott a csendőrség a sepsiszentgyörgyi Nicolae Colan Általános Iskolában. Céljuk a bűnmegelőzés, elsősorban az erőszakos cselekmények vissza­szorítása.